Mpampis11 23 Μαρτίου 2011 #1 Share 23 Μαρτίου 2011 (edited) Θέλω μερικές γνώμες για το αφρικάνικο ενός φίλου που του κάναμε μερικές αλλαγές το περασμένο Σάββατο. Υποσχέθηκε να μπεί να το παρουσιάσει σε λίγες μέρες... Για να δούμε Μπορεί κανείς να καταλάβει τι μελανοχρώμιδες είναι αυτοί; Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2011 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Μαρτίου 2011 #2 Share 23 Μαρτίου 2011 Φιλε Μπαμπη, αν και δεν ειμαι του αφρικανικου φιλικοτατα, προσωπικα θα σου πω πως το ολο συνολο δεν χτυπαει ομορφα. Διαλεξτε ενα χρωμα για τις πετρες και οχι πολλα, προσπαθηστε να μην δειχνει τοσο στημενο γιατι χανει σε φυσικοτητα και διαλεξτε ποιο στρογγυλεμενες πετρες για ποιο Ζεν κατασταση! Οσο για τα ψαρακια θα σου πουν σιγουρα οι μαου μαου μας αφρικανοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Μαρτίου 2011 #3 Share 24 Μαρτίου 2011 (edited) η αριστερη συσταδα και μενα δεν μου καθεται και πολυ καλα αλλα αυτο ειναι προσωπικο θεμα...οσο για το melanochromis που ειπες ειναι melanochromis cyaneorhabdos!τι ψαρια ειναι τα υπολοιπα?διακρινω μερικα caeruleus και το ασπρο ειναι καποιο albino?δεν φενεται καθαρα.. και κατι τελευταιο..η αμμος εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ ασπρη..οι κιχλιδες στρεσαρωνται με την ανοιχτοχρωμη αμμο!οπως επισης θα προτεινα να βαλεις και λιγο περισσοτερη..οι κιχλιδες(ιδιαιτερα οι θυληκες) αρεσκονται στο να σκαβουν.. καλη συνεχεια! Έγινε επεξεργασία 24 Μαρτίου 2011 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 24 Μαρτίου 2011 #4 Share 24 Μαρτίου 2011 Το μπλε ειναι Melanochromis cyaneorhabdos (formerly known as Melanochromis "maingano) , ενα κιτρινο ειναι labidochromis caeruleus, το πορτοκαλι ειναι Zebra Red και πολυ πιθανον ειναι και το ροζ στο βαθος να ειναι Zebra Red . To κιτρινο στα δεξια δεν ξερω. To σιγουρο ειναι οτι ολα ειναι μονα τους και ολα τα παραπανω ψαρια ζουν σε χαρεμι οποτε η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 24 Μαρτίου 2011 #5 Share 24 Μαρτίου 2011 Το μπλε ειναι Melanochromis cyaneorhabdos (formerly known as Melanochromis "maingano) , ενα κιτρινο ειναι labidochromis caeruleus, το πορτοκαλι ειναι Zebra Red και πολυ πιθανον ειναι και το ροζ στο βαθος να ειναι Zebra Red . To κιτρινο στα δεξια δεν ξερω. To σιγουρο ειναι οτι ολα ειναι μονα τους και ολα τα παραπανω ψαρια ζουν σε χαρεμι οποτε η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος. Λαμπιντο ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος