Χρήστος Β. 23 Μαρτίου 2011 #1 Share 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα... Θα ήθελα την βοήθεια σας.Ξαφνικά μας βγήκε στην οικογένεια να πάμε ένα τριήμερο και το προβλημά μου είναι με το θέμα του ταίσματος. Τι να κάνω? Πληροφοριακά έχω ενα ενυδρείο με ψάρια γλυκού νερού 32lt. θα ήθελα άμεσα μιά λύση γιατί αύριο φεύγουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Μαρτίου 2011 #2 Share 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα... Θα ήθελα την βοήθεια σας.Ξαφνικά μας βγήκε στην οικογένεια να πάμε ένα τριήμερο και το προβλημά μου είναι με το θέμα του ταίσματος. Τι να κάνω? Πληροφοριακά έχω ενα ενυδρείο με ψάρια γλυκού νερού 32lt. θα ήθελα άμεσα μιά λύση γιατί αύριο φεύγουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μπορεις να βαλεις μια αυτοματη ταιστρα,αφοτου ελεγξης αρκετες φορες την ποσοτητα τροφης που ριχνεις.Αν εχεις καποιον που ασχολειται ή θεωρεις ικανο να ακολουθησει οδηγιες,χωρισε σε μεριδες τα ταισματα των 3 ημερων.Προσοχη ομως και στις 2 περιπτωσεις.Αν ειναι για 3 μερες μονο,μην κανεις τπτ θα ελεγα,οσο ακραιο και αν ακουγεται.Με 3 μερες νηστειας δεν θα παθουν τπτ.Αληθεια ποια ψαρια εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex-23 23 Μαρτίου 2011 #3 Share 23 Μαρτίου 2011 γύρω στα 30 ευρώ εχει μια αυτόματη ταΐστρα! υπάρχουν και ακριβότερες υπάρχουν και φθηνότερες! το πρόβλημα ειναι πως θα την προσαρμόσεις αν την θέλεις για μόνιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 23 Μαρτίου 2011 #4 Share 23 Μαρτίου 2011 πανε σε ενα πετσοπ και ζητα το tetra holiday και θα εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 23 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 23 Μαρτίου 2011 Έχω νέον,ραμυνόους,αρλεγκίνους,γκλόουλαιτ τετρα. Ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 23 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 23 Μαρτίου 2011 γύρω στα 30 ευρώ εχει μια αυτόματη ταΐστρα! υπάρχουν και ακριβότερες υπάρχουν και φθηνότερες! το πρόβλημα ειναι πως θα την προσαρμόσεις αν την θέλεις για μόνιμα. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 23 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 23 Μαρτίου 2011 γύρω στα 30 ευρώ εχει μια αυτόματη ταΐστρα! υπάρχουν και ακριβότερες υπάρχουν και φθηνότερες! το πρόβλημα ειναι πως θα την προσαρμόσεις αν την θέλεις για μόνιμα. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmarg 23 Μαρτίου 2011 #8 Share 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα... Θα ήθελα την βοήθεια σας.Ξαφνικά μας βγήκε στην οικογένεια να πάμε ένα τριήμερο και το προβλημά μου είναι με το θέμα του ταίσματος. Τι να κάνω? Πληροφοριακά έχω ενα ενυδρείο με ψάρια γλυκού νερού 32lt. θα ήθελα άμεσα μιά λύση γιατί αύριο φεύγουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥΞΕΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΜΙΑ ΤΑΙΣΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΑΚΡΙΒΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex-23 23 Μαρτίου 2011 #9 Share 23 Μαρτίου 2011 Να ξερεις οτι καμια φορα δινουν και ειδικη τροφη σαν μικρες μπιλιτσες ετσι ωστε να μην μπλοκαρει και να δινει σταθερή τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 23 Μαρτίου 2011 #10 Share 23 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ με τον DIMITRIO, τρεις μέρες χωρίς τάισμα είναι οκ Πάντως μια ταίστρα χρειάζεται, καλό είναι να έχεις μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Μαρτίου 2011 #11 Share 23 Μαρτίου 2011 Για 3 μερες ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... Και επιμενω σε αυτο γιατι υποψιαζομαι οτι εχεις παρα πολλα ψαρια σε λιγα λιτρα και ταιστρες χωρις πολλες μερες δοκιμη, ταμπλετες σαββατοκυριακου κλπ θα επιβαρυνουν πολυ το νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος