Savou 23 Μαρτίου 2011 #1 Share 23 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια. Σκεφτομαι να βαλω ενα ενυδρει στην αποφηκη του σιτιου μου καθος σιτι μου δεν υπαρχει χωρος. Το ενυδρειο θα μπει πανω σε ενα γραφειο που εχω στην αποθηκη. Ποσα λιτρα λετε να ειναι? Παιζει να εχει προβλημα το γραφειο? Αρχικα αυτο και μετα οι υπολοιπες ερωτησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Μαρτίου 2011 #2 Share 23 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια. Σκεφτομαι να βαλω ενα ενυδρει στην αποφηκη του σιτιου μου καθος σιτι μου δεν υπαρχει χωρος. Το ενυδρειο θα μπει πανω σε ενα γραφειο που εχω στην αποθηκη. Ποσα λιτρα λετε να ειναι?απο 300 και ανεβαινουμε εκτος εαν εχεις ορεξει για συχνες αλλαγες και πας 20-40 λιτρα ποιο κατω (πραγμα που δεν θα το εκανα ) Παιζει να εχει προβλημα το γραφειο? εαν το γραφειο μπορει να αντεξει το βαρος του ενυδρειου (γυαλα - διακοσμηση - νερο ) τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα , αλλα το καλυτερο και το σωστοτερο θα ηταν να μπει το ενυδρειο πανω στη βαση του Η σε καποια μεταλλικη βαση Αρχικα αυτο και μετα οι υπολοιπες ερωτησεις! αυτη ειναι η γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #3 Share 30 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος