sharkie 22 Μαρτίου 2011 #1 Share 22 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια, εχω μια labidochromi η οποια εχει φουσκωσει η κοιλια της αρκετα, υπαρχει περιπτωση να ειναι εγγυος ή κατι εχει παθει?? εχω και αλλες labidochromis και μαλιστα και 4 μωρακια απο γεννα αλλα δεν εχω δει ποτε πως ειναι εγγυος για να ξερω.. Στην μια φωτο εχει και ενα μωρακι... Τα φωτα σας!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Μαρτίου 2011 #2 Share 22 Μαρτίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35259 Διάβασε το και πες μας αν εχει κατι τετοιο! Επίσης τι τροφες ταίζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 22 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35259 Διάβασε το και πες μας αν εχει κατι τετοιο! Επίσης τι τροφες ταίζεις??? Μονο το φουσκωμα εχει το ψαρι απο τα συμπτωματα, κατα τα αλλα και τρωει και ειναι κανονικες οι ακαθαρσιες του και δεν εχει περιεργη συμπεριφορα... Τα ταιζω της OMEGA ONE small pellets (marine pellets) με σκορδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 22 Μαρτίου 2011 #4 Share 22 Μαρτίου 2011 Όλες οι φωτογραφίες δείχνουν το ίδιο ψάρι????? Τί αλλα ψάρια έχεις και σε τι ενυδρείο τα φυλοξενείς??? Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ για να βρεις πληροφοριες για την διατροφη του συγκεκριμένου ψαριού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 23 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 23 Μαρτίου 2011 Όλες οι φωτογραφίες δείχνουν το ίδιο ψάρι????? Τί αλλα ψάρια έχεις και σε τι ενυδρείο τα φυλοξενείς??? Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ για να βρεις πληροφοριες για την διατροφη του συγκεκριμένου ψαριού! Ναι το ιδιο ψαρι εχουν ολες οι φωτο... Εχω ενα ριο 400 με ενα Εheim 2217 εξωτερικο + της μανας του το φιλτρο. Δυστηχως εχω διαφορες αφρικανες μεσα... αλλα δεν βλεπω καμια εχθρικοτητα μεταξυ τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Μαρτίου 2011 #6 Share 23 Μαρτίου 2011 Ναι το ιδιο ψαρι εχουν ολες οι φωτο... Εχω ενα ριο 400 με ενα Εheim 2217 εξωτερικο + της μανας του το φιλτρο. Δυστηχως εχω διαφορες αφρικανες μεσα... αλλα δεν βλεπω καμια εχθρικοτητα μεταξυ τους.. Απο φιλτρανση φαινεται οκ.Τι υλικα εχεις μεσα;Αλλαγες νερου καθε ποτε;Kανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου με φωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 24 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 24 Μαρτίου 2011 Απο φιλτρανση φαινεται οκ.Τι υλικα εχεις μεσα;Αλλαγες νερου καθε ποτε;Kανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου με φωτος. Πετρες λαβα για σπηλιες και μερικα ξυλα, κατω εχω ψιλο πετραδακι. Αλλαγες καθε 15 μερες το 1/3 του νερου με ξεπλυμα και τα 2 φιλτρα και καθε 4 εβδομαδες το 1/2 με αλλαγη και τους ανθρακες στα φιλτρα. Στο εξωτερικο φιλτρο εχω και μακαρονι της danerlle οπου το αλλαζω καθε 6 μηνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Μαρτίου 2011 #8 Share 24 Μαρτίου 2011 Ετσι οπως βλεπω την φωτο,σιγουρα δεν ειναι εγκυος.Τρωι και κινιτε κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 24 Μαρτίου 2011 #9 Share 24 Μαρτίου 2011 Επισης το σκορδο δεν πρεπει να βρισκεται στην καθημερινη διατροφη,αλλα πιο αραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 24 Μαρτίου 2011 #10 Share 24 Μαρτίου 2011 Ποιές τροφές χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 24 Μαρτίου 2011 #11 Share 24 Μαρτίου 2011 Μόνο αυτή που αναφέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 24 Μαρτίου 2011 #12 Share 24 Μαρτίου 2011 Μονο το φουσκωμα εχει το ψαρι απο τα συμπτωματα, κατα τα αλλα και τρωει και ειναι κανονικες οι ακαθαρσιες του και δεν εχει περιεργη συμπεριφορα... Τα ταιζω της OMEGA ONE small pellets (marine pellets) με σκορδο... Αληθεια γιατι ταιζεις τη συγκεκριμενη; Και αυτη η εταιρεια,αλλα και πολλες αλλες,διαθετουν στο εμποριο πολυ καλες τροφες,και σε μπιλιες,και σε φλεικς,αποκλειστικα για αφρικανικες κιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skier 25 Μαρτίου 2011 #13 Share 25 Μαρτίου 2011 ειχα την ιδια απορια πριν 20 μερες περιπου , δεν τις ταισα μια μερα μετα εδωσα αρακα , αλλα τελικα εμφανισε αυγα στο στομα της, αρα υπαρχει και η πιθανοτητα να ειναι ειναι εγκυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkie 26 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 26 Μαρτίου 2011 Αληθεια γιατι ταιζεις τη συγκεκριμενη; Και αυτη η εταιρεια,αλλα και πολλες αλλες,διαθετουν στο εμποριο πολυ καλες τροφες,και σε μπιλιες,και σε φλεικς,αποκλειστικα για αφρικανικες κιχλιδες. Φλεικς δεν θελω εγω να τους δωσω, γιατι δεν τα τρωνε γρηγορα με αποτελεσμα να καταλυγουν στο φιλτροκουτι, οποτε προτιμω κατι σε βυθου... Τωρα την συγκεκριμενη μαρκα την δινω, γιατι οσες φορες και να εχω ζητησει κατι αλλο απο εκει που ψωνιζω παντα μου προτεινει το ιδιο και δεν νομιζω να ειναι θεμα "μιζας" γιατι εχει και αλλες πολλες μαρκες, αλλα μαλλον την θεωρει την καλυτερη. Παντως αν εχετε κατι να μου προτεινετε ειμαι ολος αυτια ή μαλλον ματια....Α!! Επισης εδω και 2 μερες εχει μειωθει αρκετα το φουσκωμα της χωρις να εχω κανει κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 26 Μαρτίου 2011 #15 Share 26 Μαρτίου 2011 Φλεικς δεν θελω εγω να τους δωσω, γιατι δεν τα τρωνε γρηγορα με αποτελεσμα να καταλυγουν στο φιλτροκουτι, οποτε προτιμω κατι σε βυθου... Τωρα την συγκεκριμενη μαρκα την δινω, γιατι οσες φορες και να εχω ζητησει κατι αλλο απο εκει που ψωνιζω παντα μου προτεινει το ιδιο και δεν νομιζω να ειναι θεμα "μιζας" γιατι εχει και αλλες πολλες μαρκες, αλλα μαλλον την θεωρει την καλυτερη. Παντως αν εχετε κατι να μου προτεινετε ειμαι ολος αυτια ή μαλλον ματια....Α!! Επισης εδω και 2 μερες εχει μειωθει αρκετα το φουσκωμα της χωρις να εχω κανει κατι.. JBL Novo Rift,Tropical Malawi,New Era African Cichlids Pellets Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Μαρτίου 2011 #16 Share 26 Μαρτίου 2011 Τωρα τελευταια το εχεις δει να ενεργειτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος