\/ag 21 Μαρτίου 2011 #1 Share 21 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου!! Έχοντας παρατήσει την tanganyika και έχοντας δώσει τα leleupi,ετοιμάζω το 220αρι malawi έχοντας τα μωράκια Labido(γύρω στο 1εκ σε μέγεθος) σε ένα 100αρι να περιμένουν να ετοιμαστεί το νέο τους σπίτι!! Η πρώτη μου απορία έχει να κάνει με την άμμο!Σκέφτομαι και σαν αλλαγή,αλλά και επειδή είχα κουραστεί απ'την λευκή άμμο στο tanganyika,να βάλω σκουρόχρωμη αυτή την φορά...κάτι σε γκρι ή μαύρο!Η απορία μου είναι αν αυτό θα επηρεάσει το φωτεινό χρώμα των labidochromis caereleus;;γιατί έχω ακούσει οτι όταν είναι σκούρος ο βυθός τα ψάρια με έντονο χρώμα το ψιλό-χάνουν... Αυτή είναι η πρώτη και πιο σημαντική μου απορία πριν ξεκινήσει το στήσιμο...θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 21 Μαρτίου 2011 #2 Share 21 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά! Ισα ίσα στο σκούρο τα labido θα φαίνονται πιο έντονα... Περιμένουμε με ενδιαφέρον το στήσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 21 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2011 Ισα ίσα στο σκούρο τα labido θα φαίνονται πιο έντονα... Αυτή την απάντηση ήθελα για να βάλω το σκούρο που ήθελα... Χρειάζεται να είναι πολύ ψιλή η άμμος όμως;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 21 Μαρτίου 2011 #4 Share 21 Μαρτίου 2011 Οτιδήποτε < 1,2mm κοκκομετρία Βέβαια να μην είναι και σκόνη... για να μην σχηματίζονται αναερόβιες περιοχές. Να σου πω οτι με το μαύρο χάνουμε λίγο απο την γενικότερη βιοτοπική όψη του aquasqape αλλά κερδίζουμε σε χρώματα ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Μαρτίου 2011 #5 Share 21 Μαρτίου 2011 Αυτή την απάντηση ήθελα για να βάλω το σκούρο που ήθελα... Χρειάζεται να είναι πολύ ψιλή η άμμος όμως;; Βαλε γκρι χρωμα.Θα δεσει ωραια στο ενυδρειο και θα τονισει τα χρωματα των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 21 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 21 Μαρτίου 2011 Αν έχετε τίποτα συγκεκριμενο υπόψιν σας και γνωρίζετε που να το ψάξω βοηθηστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 22 Μαρτίου 2011 #7 Share 22 Μαρτίου 2011 http://www.stroumboulis.gr/index.php?pid=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 23 Μαρτίου 2011 DarkAngel ο stroumboulis δεν πουλάει λιανική..πήγα σήμερα από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 23 Μαρτίου 2011 #9 Share 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου!! Έχοντας παρατήσει την tanganyika και έχοντας δώσει τα leleupi,ετοιμάζω το 220αρι malawi έχοντας τα μωράκια Labido(γύρω στο 1εκ σε μέγεθος) σε ένα 100αρι να περιμένουν να ετοιμαστεί το νέο τους σπίτι!! Η πρώτη μου απορία έχει να κάνει με την άμμο!Σκέφτομαι και σαν αλλαγή,αλλά και επειδή είχα κουραστεί απ'την λευκή άμμο στο tanganyika,να βάλω σκουρόχρωμη αυτή την φορά...κάτι σε γκρι ή μαύρο!Η απορία μου είναι αν αυτό θα επηρεάσει το φωτεινό χρώμα των labidochromis caereleus;;γιατί έχω ακούσει οτι όταν είναι σκούρος ο βυθός τα ψάρια με έντονο χρώμα το ψιλό-χάνουν... Αυτή είναι η πρώτη και πιο σημαντική μου απορία πριν ξεκινήσει το στήσιμο...θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλώς ήρθες και απο μένα στην Αφρική! Θα ήθελα προσωπικά να ρωτήσω κάτι....Διατηρούσες leleoupi στο 220??Αν ναι για πόσο καιρό?Δωσε αν θέλεις μερικές γενικες πληροφορίες οπως, δισατασεις ενυδρειου, ποσα leleupi είχες και αν είχες αναπαραγωγες και τσακωμούς. Όσο για την άμμο και σκουρο μπεζ αν βάλεις πάλι θα έχεις ωραία αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου.. Τα Leleupi(3 σε αριθμο) τα είχα σε πολυ μικρότερο ενυδρειο γύρω στα 100λ!προσωρινά μέχρι να πάρω μεγαλύτερο ενυδρειο..όταν το πήρα,αυτο το 220,αποφάσισα να το γυρίσω σε malawi και έδωσα τα Leleupi για labidos!δεν τα κράτησα ούτε 2 μήνες γιατί αποφάσισα μετα τα 220λ να μην τα χαραμισω για τα Leleupi!δεν με ενθουσίασαν και πολυ και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συνεχισα σε tanganyika!αν και γνωρίζω ότι δεν τους παρειχα τον κατάλληλο χώρο και χρόνο.. Απο ότι κατάλαβες αναπαραγωγή δεν πρόλαβα καμία!απο τσακωμους είχα αρκετούς,αν και δεν γνώρισα επίσης ποτε το γεννος τους μιας και το μεγαλύτερο απτά 3 ήταν γύρω στα 7εκ φαντασου!δεν πρόλαβα το τελικό τους μέγεθος..στην ουσία τα κράτησα μόνο όσο ήταν μωρά.. Αυτο που μου έμεινε ήταν απλά ότι ήταν πολυ όμορφα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος