achisael 21 Μαρτίου 2011 #1 Share 21 Μαρτίου 2011 (edited) Μετα το ικ που περασε (εβαλα ενα νεο ψαρι που δεν το παρατηρησα οτι ηταν αρρωστο...) διαβασα οτι τα ψαρακια εξασθενουν και ειναι πιθανο να κολλησουν κατι αλλο και το ποιο πιθανο μετα ειναι το fungus .. Pame loipον ενα ψαρακι που δεν ειχε ικ κολλησε μαλλον fungus... και λεω μαλλον γιατι ψαχνοντας βρηκα οτι ειναι σαν λευκο βαμβακακι και ναι ετσι ειναι.. αυτο που με προβληματισε ειναι οτι περπαταει !!!! ναι το μεσημερι ηταν στην μεση του ψαριου τωρα ειχε ανεβει πανω στο πτερυγιο και φαινεται ξεκαθαρα οτι προχωραει και οτι κουνιεται.. σαν μικροοργανισμος... δεν ειναι ψειρα γιατι εχω δει πως ειναι καφετι...(μαλιστα ειδα σημερα σε ενα πετ σοπ...) αυτο ειναι κατασπρο το fungus ειναι ετσι ... ??? η ειναι κατι αλλο τελικα...?? στην φωτο δεν φαινεται γι αυτο δεν εβαλα... οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω... Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2011 - achisael Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 22 Μαρτίου 2011 #2 Share 22 Μαρτίου 2011 εγω λεω να βαλεις μια φωτογραφια οσο προχειρη και να ειναι και να μας πεις τις τελευταιες μετρησεις του ενυδρειου σου,πολλες διαφορετικες ασθενειες δηλωνουν κακη ποιοτητα νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 22 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2011 (edited) Ευχαριστω αλλα τελικα δεν ηταν fungus η ασθενεια... Τελικα δεν χρειαζεται φωτο γιατι το επιασα το ψαρακι και το εβγαλα το χνουδι που ηταν ψειρα..!!! ολα κομπλε τωρα και σηκωσε και το πανω πτερυγιο... αρα ενταξει... να σου πω και τις μετρησεις αμμωνια=0 no2=0 no3=0 gh=11 kh=17 (h to αντιθετο) ph=7,2 Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2011 - achisael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος