corsar7 20 Μαρτίου 2011 #1 Share 20 Μαρτίου 2011 κυριοι καλησπερα.ενα δισκακι μου εβγαλε σημερα 2 απσρα στιγματα και διαβαζοντας στο φορουμ συμπερανα οτι εβγαλε white spot.εκτος απο την προτεινομενη θεραπεια(αυξηση θερμοκρασιας)πρεπει να προσεξω κατι αλλο?να παρω καποιο φαρμακο?σχετικα με το ταισμα?κανονικα η το κοβω οσο θα κρατησει η θεραπεια?α,το δισκακι ειναι ηδη σε ενα 20λιτρο φυτεμενο που θα το κρατησω μεχρι να τελειωσει η θεραπεια στους 30+βαθμους...για να μην κολησει και τους υπολοιπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 21 Μαρτίου 2011 #2 Share 21 Μαρτίου 2011 εγω θα ελεγα αυξησε την θερμοκρασια και παρατηρησε τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 21 Μαρτίου 2011 #3 Share 21 Μαρτίου 2011 Είχε πάρει το αυτί μου σε ένα μαγαζί ότι οι δίσκοι δεν κολλάνε ich. Μήπως μου είχαν πει κοτσάνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Μαρτίου 2011 #4 Share 21 Μαρτίου 2011 Είχε πάρει το αυτί μου σε ένα μαγαζί ότι οι δίσκοι δεν κολλάνε ich. Μήπως μου είχαν πει κοτσάνα; Σε ποση θερμοκρασια εχεις τα ψαρια σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 21 Μαρτίου 2011 #5 Share 21 Μαρτίου 2011 Σε ποση θερμοκρασια εχεις τα ψαρια σου; Σε 29 είμαι. Αλλά δεν μου είχαν θέσει το θέμα θερμοκρασίας. Μου είπε κατηγορηματικά οι δίσκοι δεν κολλάνε ich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Μαρτίου 2011 #6 Share 21 Μαρτίου 2011 Σε 29 είμαι. Αλλά δεν μου είχαν θέσει το θέμα θερμοκρασίας. Μου είπε κατηγορηματικά οι δίσκοι δεν κολλάνε ich. Γιατι απλα ικ στους 30 δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 21 Μαρτίου 2011 #7 Share 21 Μαρτίου 2011 Ναι το ξέρω, αλλά είπε ότι και καλά οι δίσκοι δεν κολλάνε ich. Όχι λόγο θερμοκρασίας. Και μου λέει ότι και καλά μπορεί αν έχουν ich άλλα ψάρια στο ενυδρείο μπορεί να κολλήσουν και καλά άλλη ασθένεια η δίσκοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 21 Μαρτίου 2011 #8 Share 21 Μαρτίου 2011 ta ασπρα στιγματα ειναι στο κεφαλι?αν ναι κοιταξε τα κοπρανα του . σε 20 λιτρα ειναι λιγα για δισκο και θεραπεια.βαλε φωτο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Μαρτίου 2011 #9 Share 21 Μαρτίου 2011 κυριοι καλησπερα.ενα δισκακι μου εβγαλε σημερα 2 απσρα στιγματα και διαβαζοντας στο φορουμ συμπερανα οτι εβγαλε white spot.εκτος απο την προτεινομενη θεραπεια(αυξηση θερμοκρασιας)πρεπει να προσεξω κατι αλλο?να παρω καποιο φαρμακο?σχετικα με το ταισμα?κανονικα η το κοβω οσο θα κρατησει η θεραπεια?α,το δισκακι ειναι ηδη σε ενα 20λιτρο φυτεμενο που θα το κρατησω μεχρι να τελειωσει η θεραπεια στους 30+βαθμους...για να μην κολησει και τους υπολοιπους Φυτεμενο με 30 βαθμους;Λιγα τα λιτρα για δισκο. Και μια φωτο αμεσα.Αλλιως διαγνωση δεν μπορει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis1 21 Μαρτίου 2011 #10 Share 21 Μαρτίου 2011 οι πολλες μαμες το χαλανε το παιδι. αν δεν εχεις εμπιστοσυνη σε αυτα που σου ειπε ο παππους αστο, κανε οτι θελεις,συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Μαρτίου 2011 #11 Share 21 Μαρτίου 2011 Μήπως μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι ο παππούς; Φίλε έτσι όπως μιλάς με γρίφους δεν μπορούν να καταλάβουν τα μέλη ποιος κατά την γνώμη σου είπε κάτι σωστό και ποιος κάτι λάθος (αν ειπώθηκε κάτι λάθος) Ααααα! Και κάτι ακόμη οι μαμές πιες είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis1 22 Μαρτίου 2011 #12 Share 22 Μαρτίου 2011 Μήπως μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι ο παππούς; Φίλε έτσι όπως μιλάς με γρίφους δεν μπορούν να καταλάβουν τα μέλη ποιος κατά την γνώμη σου είπε κάτι σωστό και ποιος κάτι λάθος (αν ειπώθηκε κάτι λάθος) Ααααα! Και κάτι ακόμη οι μαμές πιες είναι; αν δεν ξερεις παροιμιες δεν πειραζει, αστο δε χαλασε ο κοσμος. δεν μιλω με γριφους. ας πει ο ιδιος ποιος ειναι ο παππους. παντως εγραψα σιγουρα καλοπροαιρετα γιατι οπως παει ο φιλος θα μπλεξει (κατα τη γνωμη μου) γιατι εχει φερει γυρα ολο τον "κοσμο". οι πολλες μαμές ειναι οι πολλες γνωμες που θα ακουσει. μακαρι για το ψαρι να κανει το καλυτερο, φιλικα παντα γιαννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαρτίου 2011 #13 Share 22 Μαρτίου 2011 αν δεν ξερεις παροιμιες δεν πειραζει, αστο δε χαλασε ο κοσμος. δεν μιλω με γριφους. ας πει ο ιδιος ποιος ειναι ο παππους. παντως εγραψα σιγουρα καλοπροαιρετα γιατι οπως παει ο φιλος θα μπλεξει (κατα τη γνωμη μου) γιατι εχει φερει γυρα ολο τον "κοσμο". οι πολλες μαμές ειναι οι πολλες γνωμες που θα ακουσει. μακαρι για το ψαρι να κανει το καλυτερο, φιλικα παντα γιαννης. Ωραία αφού ξεδιάλυνες κάπως τα πράγματα να σου πω αν και είναι εκτός θέματος και για αυτό ζητώ συγγνώμη εκ τον προτέρων για το σπαμ (θα είναι και το τελευταίο). Αλλά είναι ανάγκη να ειπωθούν κάποια πράγματα. Βρισκόμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου ρωτάμε και περιμένουμε πολλές γνώμες, για να έχουμε διάλογο, θέλουμε δηλαδή πολλές μαμές. Δεν νομίζω να υπάρχει φόρουμ που να τίθεται μια ερώτηση και να απαντάτε μόνο με μια γνώμη. Όποιος γράφει σε φόρουμ (ένα, δυο η και τρία) είναι δεδομένο ότι θα λάβει πολλές γνώμες, είναι στην φύση των φόρουμ οι πολλές γνώμες και οι διαφωνίες, αλλιώς θα διάβαζε κάποιο σχετικό βιβλίο. Όσο για τον παππού από την μια μας λες ότι δεν μιλάς με γρίφους και από την άλλοι μας λες να μας απαντήσει ο ίδιος που προφανώς γνωρίζει ποιος είναι ο παππούς αλλά όχι εμείς. Για αυτόν μπορεί να μην είναι γρίφος αλλά για εμάς παραμένει. Σε υπενθυμίζω πως βρισκόμαστε σε δημόσιο φόρουμ αν θέλεις να κάνεις ένα είδος ενημέρωσης που το καταλαβαίνει μόνο ένας τότε μόνο με πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 22 Μαρτίου 2011 #14 Share 22 Μαρτίου 2011 νομιζω οτι ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα.πραγματι ich σε αυτην την θερμοκρασια δεν παιζει.αλλα 20 λιτρα για θεραπεια δισκου ειναι λιγα.χωρις φωτο διαγνωση δεν γινεται.μετρησεις νερου οπωσδηποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis1 22 Μαρτίου 2011 #15 Share 22 Μαρτίου 2011 Όσο για τον παππού από την μια μας λες ότι δεν μιλάς με γρίφους και από την άλλοι μας λες να μας απαντήσει ο ίδιος που προφανώς γνωρίζει ποιος είναι ο παππούς αλλά όχι εμείς. Για αυτόν μπορεί να μην είναι γρίφος αλλά για εμάς παραμένει. Σε υπενθυμίζω πως βρισκόμαστε σε δημόσιο φόρουμ αν θέλεις να κάνεις ένα είδος ενημέρωσης που το καταλαβαίνει μόνο ένας τότε μόνο με πμ. εχετε δικιο, συγνωμη ,αλλα ο φιλος εγραψε το προβλημα του και σε αλλο φορουμ, οπου πηρε γνωμες.τελος παντων πιστευω να βοηθησα αυτον. ωραια εμεις συνεχιζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 22 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 22 Μαρτίου 2011 παιδες το εγραψα οντως για να παρω γνωμες....τα λιτρα της θεραπειας ηταν οντως λιγα τον εβαλα παλι πισω.παντως με σταθερα 28-29 βαθμους ο δισκος εβγαλε ick και δεν εχει κανενα αλλο ψαρι μεσα στο ενυδρειο οποτε σε καποιον φιλο που του ειπαν οτι δεν κολανε οι δισκοι μαλλον μπαρουφα ηταν...μεχρι και στο φαρμακο της serra που του πηρα για θεραπεια εχει στο κουτακι του φωτο με δισκο που εχει ick.αυριο συμφωνα παντα με τις οδηγιες της serra πρεπει να εχει φυγει το ick.....βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Μαρτίου 2011 #17 Share 22 Μαρτίου 2011 Μακαρι να πανε ολα καλα.Οπως και αν εχει,καλο θα ηταν να σηκωσεις μια φωτο,οχι μονο για την γνωματευση της πιθανης ασθενειας,αλλα για να συνοδευεται και με οπτικο υλικο το θεμα.Μην ξεχναμε οτι τα θεματα ειναι για ολους και αποτελουν πηγη γνωση σε μελλοντικες αναλογες καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 22 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 22 Μαρτίου 2011 (edited) φωτο δεν εβγαλα αλλα ειναι ακριβως σαν αυτον.....απο αυτη την φωτο που εχει βαλει στο φορουμ σχετικα με τις ασθενειες ο geosid συμπερανα οτι εχει ich Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2011 - corsar7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2121 22 Μαρτίου 2011 #19 Share 22 Μαρτίου 2011 μακαρι να πανε ολα καλα φιλαρακι,καλητερα που το εβαλες πισω γιατι και ich να μην ειχε, στα 20 λιτρα, κατι θα αποκτουσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 23 Μαρτίου 2011 Author #20 Share 23 Μαρτίου 2011 καλημερα κυριοι..ειπα τελικα να ανεβασω μια φωτο να δειτε και εσεις καλυτερα μηπως τελικα βρουμε μια ακρη.οι φωτο ειναι απο κινητο,σορυ για την αναλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 23 Μαρτίου 2011 #21 Share 23 Μαρτίου 2011 Βασικά τα άσπρα στίγματα δεν φαίνονται αλλά μου φαίνεται αρκετά αδύνατος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 23 Μαρτίου 2011 Author #22 Share 23 Μαρτίου 2011 αυτο το μεγαλο σαν σπυρι να το πω στην ουρα του ειναι και εχει και ενα ακριβως ιδιο στην αρστερη του πλευρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 13 Απριλίου 2011 #23 Share 13 Απριλίου 2011 στο ικ τα σημάδια δεν γινοντε μεγάλα παραμένουν μικρά σε μέγεθος κεφάλι καρφίτσας πάτα σέρα και κατέβασε τον κοταλογο ασθενιες αλά τα φάρμακα σέρα δεν θα τα πρωτινά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος