BiggBilly 20 Μαρτίου 2011 #1 Share 20 Μαρτίου 2011 Προς το παρών έχω τον άνθρακα και τον αντιφώσφορο μέσα στο skimmer μου. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα reactor στο οποίο να βάζω μέσα αυτά τα δύο υλικά για καλύτερη αποδοτικότητα. Αιτία της αγοράς θα είναι περισσότερο η εμφάνηση κυάνο στο ενυδρείο μου της τελευταίες εβδομάδες. Αξίζει η αγορά για μικρό ενυδρείου 60λ, το θεωρείται υπερβολή? Θα δώ διαφορά, κυρίως στο θέμα κυάνο με την χρήση του reactor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 21 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 21 Μαρτίου 2011 No one? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vroutzounis 21 Μαρτίου 2011 #3 Share 21 Μαρτίου 2011 No one? Αν ειναι καινουριο το ενυδρειο, λιγο κυανο δεν την γλυτωνεις ευκολα. Προσεξε την κυκλοφορια σου και το νερο να ειναι απο οσμωση. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Και εγω παντως σκεφτομαι να παρω εναν διπλο reactor αλλα καθαρα για λογους ευνομιας στο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 21 Μαρτίου 2011 #4 Share 21 Μαρτίου 2011 No one? Μάλον δεν διάβασες αρκετά.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=54910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος