Aquadominus 22 Μαρτίου 2011 #26 Share 22 Μαρτίου 2011 Αυτά είναι συγχαρητήρια, Αλλα σίγουρα είναι το ενυδρείο σου σαν Ντοκιμαντέρ του BBC μου μοίαζουν οι φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Μαρτίου 2011 #27 Share 22 Μαρτίου 2011 Σουπερ η ολη προσπαθεια δεν το συζηταω.............. αλλα αν καταλαβα αλλαζες καθημερινα 750 λιτρα νερο;!!! Πρεπει να εχεις καποιο θεμα με τον λογαριασμο νερου.................. Σου ευχομε πραγματικα τα καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 22 Μαρτίου 2011 #28 Share 22 Μαρτίου 2011 (edited) Τι έκανες ρε Θεέ Νιντάλ?!!! Φτου φτου και ξανά φτου! Το αξίζεις να το χαρείς περισσότερο απ' όλους μας! Υ.Γ καλά το τι φωτιές μου ανάβεις λίγο πριν αρχίσω το φυτεμένο... Μπράβο nidal μου άναψες και εμένα φωτιές ααααααααχχ αυτοί οι δίσκοι Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 23 Μαρτίου 2011 #29 Share 23 Μαρτίου 2011 Να ειστε ολοι καλα!!! Συντομα νεο φωτογραφικο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Μαρτίου 2011 #30 Share 23 Μαρτίου 2011 Συντομα νεο φωτογραφικο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Μαρτίου 2011 #31 Share 23 Μαρτίου 2011 άντε περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 24 Μαρτίου 2011 #32 Share 24 Μαρτίου 2011 respect θέλω κι άλλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 21 Ιουνίου 2011 #33 Share 21 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! Εχουμε νεοτερα απο την εξελιξη των μικρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 22 Ιουνίου 2011 #34 Share 22 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! Εχουμε νεοτερα απο την εξελιξη των μικρων? Καλησπερα! Δυστυχως σε μια μερα μεσα τα εχασα ολα καθως δεν υπηρχε ο απαραιτητος χρονος για να λαβουν την προσοχη που αξιζαν............... Δεν χαλιεμαι ομως καθως το ζευγαρι ειναι ηδη σε βιοτοπικη γεννηστρα 220 λιτρων!!!! Οποτε αναμενω............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 22 Ιουνίου 2011 #35 Share 22 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! Δυστυχως σε μια μερα μεσα τα εχασα ολα καθως δεν υπηρχε ο απαραιτητος χρονος για να λαβουν την προσοχη που αξιζαν............... Δεν χαλιεμαι ομως καθως το ζευγαρι ειναι ηδη σε βιοτοπικη γεννηστρα 220 λιτρων!!!! Οποτε αναμενω............. Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Ιουνίου 2011 #36 Share 22 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! Δυστυχως σε μια μερα μεσα τα εχασα ολα καθως δεν υπηρχε ο απαραιτητος χρονος για να λαβουν την προσοχη που αξιζαν............... Δεν χαλιεμαι ομως καθως το ζευγαρι ειναι ηδη σε βιοτοπικη γεννηστρα 220 λιτρων!!!! Οποτε αναμενω............. Να ερθω να σου φερει γουρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 22 Ιουνίου 2011 #37 Share 22 Ιουνίου 2011 πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος