Jump to content

ερωτηση για τα δισκακια μου

fido-dido

Recommended Posts

οποιος γνωριζει ας μου απαντησει please, εχω κατεψηγμενη τροφη σε κυβο το οποιο ειχα αγορασει απο pet shop, πψς θα τους ριξω απο αυτη την τροφη???

οποιος γνωριζει ας μου απαντησει please, εχω κατεψηγμενη τροφη σε κυβο το οποιο ειχα αγορασει απο pet shop, πψς θα τους ριξω απο αυτη την τροφη???

βαλε την τροφη σε ενα ποτηρι με λιγο νερο απο το ενυδρειο να ξεπαγωσει και μετα ταισε.αν δε θελεις να τη ριξεις ολοκληρη κοψε με ενα μαχαιρι ενα κοματακι και κανε το ιδιο

ενας σε pet shop μου ειπε να ριξς μικρα κομματακια και αυτος που με βοηθαει μου λλει να το κραταψ στο χερι και να το κουνας μεσα στο ενυδρειο να λιωσει...???? τι να κανω????

βγαλε ενα κοματι(η οσο θελεις να ταΪσεις) αστο να ξεπαγωσει αφαιρεσε τα ζουμια

και ταΪσε......αυτο κανω εγω κ ολα μια χαρα......

προσεξε μονο γιατι με τη κατεψηγμενη θελεις πιο συχνες αλλαγες.....

σε νορμαλ ενυδρειο τωρα αν εχεις δεξαμενη αλαζει!!!!!!!

καλη συνεχεια :(

τωρα προσεξα οτι τα εχεις σε 120λτ σιγουρα πιο συχνες αλαγες και μετρισεις......

και αν εχεις και σχεδια για πιο μεγαλο ενυδρειο ακομα καλητερα......

Έγινε επεξεργασία - μηνας

για αρχη εχω 120λτ, αργοτερα θα ηθελα να φτιαξω ενα τεραστιο με δισκους, τους δισκουσ τους πηρα πριν λιγες μερεσ και ειναι 2 μηνων, το νερο το αλλαζω καθε κυριακη με απιονησμενο και βρυσης και μετρησεις κανω κα8ε 3 μερες και ολα δειχνουν πολυ καλα :(

2μηνων δισκοι και καθε κυριακη αλαγη?

εισαι εκτος αλλα θα σου πρωτεινα να ενειμερωθεις .......για δικο σου καλο αλλα και περισοτερο για τα ψαρια σου................διαββασε εδω μεσα υπαρχουν πολα ποστ που θα σε βοηθεισουν

κανε μια ερευνα σε αλλα θεματα μεσα στη κατηγορια και θα σου λυθουν αρκετες απο τις ερωτησεις σου . :(

κανε μας μια παρουσιασει και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις πολες συμβουλες.......

το να ακουσεις γενικα δεν θα σε βοΪθησει τοσο......

αυτο μπορεις να το κανεις και μονος διαββαζοντας παλαιοτερα ποστ....

Πάντως ΜΗΝ ταϊζεις τα ψαράκια κατευθείαν την τροφή παγωμένη.

Αν θέλεις να τα μάθεις να τρώνε από το χέρι σου, αφού την ξεπαγώσεις σε νερο του ενυδρείο σου μπορείς να την στραγγίξεις και να πάρεις με δυο δάχτυλα την τροφή και να περιμένεις να έρθουν να φάνε από το χερι σου.

Αν τα κατεφέρεις θα τρελαθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...