krispie 20 Μαρτίου 2011 #1 Share 20 Μαρτίου 2011 Λέω στο νεοστημένο μου 90άλιτρο να βάλω τα παραπάνω ψαράκια στο βυθό... Όχι ακόμα βέβαια, σε κανένα μήνα που θα έχει κλείσει 2μηνο το ενυδρείο... Πέρασα από waterinn και είδα την τιμή τους και μου ήρθε κάπως, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το μαγαζί, είμαι πελάτης εξάλλου... 7 και κάτι... Έχει κανείς; Έχει επιτύχει ή σχεδιάζει παραγωγή;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Μαρτίου 2011 #2 Share 20 Μαρτίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=342747 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 20 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 20 Μαρτίου 2011 Τελικά duplicareus έχεις; Και εγώ στο ίδιο μαγαζί τα είδα... τα ίδια θα είναι;;; Έχεις κάνει καμιά αναπαραγωγή;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Μαρτίου 2011 #4 Share 20 Μαρτίου 2011 Πολύ πιθανο να είναι τα ίδια! Ναι είναι duplicareus και είναι πιο όμορφα από τα adolfoi. Αναπαραγωγή δεν είχα, αλλά ούτε και επιδίωξα. Το κακό είναι ότι συνέχεια κρύβονται. Ίσως φταίει πως έχω μόνο μια τετράδα Λες να παραγγείλω άλλα τέσσερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 20 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 20 Μαρτίου 2011 Πολύ πιθανο να είναι τα ίδια! Ναι είναι duplicareus και είναι πιο όμορφα από τα adolfoi. Αναπαραγωγή δεν είχα, αλλά ούτε και επιδίωξα. Το κακό είναι ότι συνέχεια κρύβονται. Ίσως φταίει πως έχω μόνο μια τετράδα Λες να παραγγείλω άλλα τέσσερα; Η αλήθεια είναι ότι άλλα 2 τα θες... Να πάρεις και να προσπαθήσεις για καμιά αναπαραγωγή... Να μου στείλεις και εμένα τίποτα... Και έψαχνα να τα βρω στις γενικές φωτογραφίες του ενυδρείου σου... Θέλουν και παρεούλα... Επικοινώνησες με το κατάστημα όταν διαπίστωσες ότι δεν είναι adolfoi;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Μαρτίου 2011 #6 Share 20 Μαρτίου 2011 Μπα, για αναπαραγωγή δε το βλέπω, εκτός αν προκύψει κατά τύχη. Θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο μόλις βρω καιρό... Όχι, δεν επικοινώνησα με το μαγαζί, γιατί οι διαφορές των δύο ειδών είναι πάρα πολύ μικρές και το θεωρώ πταίσμα με κάτι άλλα εγκλήματα που έχω ακούσει κατά καιρούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 20 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 20 Μαρτίου 2011 Η τιμή των δυο ειδών έχει διαφορά;;; Ναι δεν είναι κάτι το τραγικό αλλά από ένα τέτοιο μαγαζί δεν θα το περίμενα... Ας πούμε ότι έψαχνα για cardinal tetra και μου έδινε neon στην τιμή των cardinal... Εγώ δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος... Συν το ότι δεν θα ήξερα τι ψάρια είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 20 Μαρτίου 2011 #8 Share 20 Μαρτίου 2011 Το κακό είναι ότι συνέχεια κρύβονται. Ίσως φταίει πως έχω μόνο μια τετράδα Λες να παραγγείλω άλλα τέσσερα; Όσο πιο ιδανικές είναι οι συνθήκες τόσο πιο ενεργητικά γίνονται. Είχα ένα ζευγάρι για δύο χρόνια και ποτέ δεν με άφησαν παραπονεμένο Σε τι pH τα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Μαρτίου 2011 #9 Share 21 Μαρτίου 2011 (edited) Φίλε lasal, το PH μου είναι 7,0 με 6,8. Δυστυχώς δε μπορώ να το ρίξω άλλο. Θερμοκρασία 25 °C (μήπως είναι λίγο υψηλή; ) και γενικά χαμηλές σκληρότητες και χαμηλά νιτρικά. Συγκάτοικοι ειρηνικοί... Τα βλέπω κυρίως όταν ταΐζω και μόλις κάνω κάποια κίνηση, εξαφανίζονται πίσω από τα ξύλα και τα φυτά. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά υπέροχα ! Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2011 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 21 Μαρτίου 2011 #10 Share 21 Μαρτίου 2011 Οι μετρήσεις είναι καλές. Μάλλον λόγω της κίνησης γύρω από το ενυδρείο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 22 Μαρτίου 2011 #11 Share 22 Μαρτίου 2011 αύξησε την ροή νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Μαρτίου 2011 #12 Share 22 Μαρτίου 2011 αύξησε την ροή νερού Για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος