ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 20 Μαρτίου 2011 #1 Share 20 Μαρτίου 2011 θα ήθελα να πρoχωρίσω με την αγορά του Emperor , ξέρει κάνεις της διατροφικές του συνήθειες αλλά και την συμπεριφορά του στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 20 Μαρτίου 2011 #2 Share 20 Μαρτίου 2011 Έχω ένα μικρούλη και είναι άψογος σε χαρακτήρα και συμπεριφορά. Έχει πολύ όρεξη και τρώει τα πάντα θα έλεγα. Σπιρουλίνα., κατεψυγμένες (μίσις και αρτέμιες) αλλά και μπιλίτσες (πέλετς) κάθε είδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 30 Μαρτίου 2011 #3 Share 30 Μαρτίου 2011 Πριν το αγορασεις ζήτα να το ταίσουν μπροστά σου, γιατί οι αυτοκράτορες έχουν ένα θεματάκι με τις διατροφικές τους συνήθειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Μαρτίου 2011 #4 Share 30 Μαρτίου 2011 Πριν το αγορασεις ζήτα να το ταίσουν μπροστά σου, γιατί οι αυτοκράτορες έχουν ένα θεματάκι με τις διατροφικές τους συνήθειες. ...Και μάλιστα πολύ μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvas 30 Μαρτίου 2011 #5 Share 30 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Εχω και εγώ 14 μήνες. Το πήρα 5cm μωρό και τώρα είναι στο σημείο που αλλάζει τα χρώματά του. Είναι από την αρχή κύριος. Τρώει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος