lykawn 8 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Όλοι είμαστε εδώ γιατί μας αρέσουν τα ενυδρεία αλλά τελικά κάποιο από όλα είναι το αγαπημένο μας . Κάποιοι το στήνουμε με βάση τα ψαριά που θα βάλουν κάποιοι γιατί τους αρέσουν τα λιθάρια άλλοι γιατί τους αρέσουν τα ξυλά κάποιοι τα κάνουμε σαλάτα κάποιοι αφαιρούν έπιπλα για να κάνουν χώρο για ένα ακόμα ενυδρείο και κάποιοι άλλοι παρόλο που έχουν πίεση το αλάτι σύννεφο . Τελικά όμως κάποιο είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει σε πια φυλή ανήκουμε τελικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Ακομα μια καλη ψηφοφορια απο τον Lykawn Φανταζομαι οτι αφου δεν μπορουμε να επιλεξουμε πανω απο ενα ενυδρειο ψηφιζουμε μονο το ενα που θα ειχαμε αν μας αναγκαζανε να ειχαμε μονο ενα Ετσι για μενα...Reef rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Μετά από ένα περίπου χρόνο που ασχολούμαι με τα ενυδρεία, έχω καταλήξει ότι μου αρέσουν τα ψάρια από την Νότιο Αμερική. Τα σκαλάρια είναι τα αγαπημένα μου και όταν καταφέρω να αποκτήσω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο θα είναι φτιαγμένο ειδικά για αυτά. Επισης καρδινάλιοι, ραμιρεζι, ακόμα και τα πιράνια μου αρέσουν πολύ (αν και δεν έχω, τουλάχιστον ακόμα). Βέβαια μου αρέσουν πολύ και οι μονομάχοι αλλά αυτοί είναι ειδική περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 8 Οκτωβρίου 2006 Author #4 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Άμα την έκανα με πολλαπλές ψήφους καληνύχτα δεν θα έβγαινε άκρη θα γινόμαστε διεθνιστές. Υ.Γ 1 Έχω αρχίσει να αφαιρώ έπιπλα λέμεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonm 8 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Δίσκοι και φυτεμένο αλλά όχι βιοτοπικό σε ποια κατηγορία είναι;(γιατί ταιριάζει με αρκετές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 8 Οκτωβρίου 2006 Author #6 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Ενυδρείο ειδών leonm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Έπιασες το νόημα...ΕΎΓΕ!!!!@@@!!! 3 εκ των 4 βιοτοπικά(όχι ακριβώς γιατί μερικά φυτά μας χαλάνε την δουλειά,θα γίνουν όμως 100%) με πιράνια και ένα κοινωνικό φυτεμένο Άντε γιατί πολύ αλάτι αρχίζει και πέφτει εδω μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 8 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2006 1 . Βιοτοπικο Αμερικης ( - καποιων φυτων ) 2. Φυτεμενο Κοινωνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 8 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Εγω σε ποια κατηγορια ειμαι βρε παιδια,δεν μπορω να βγαλω ακρη. Βιοτοπικο με δισκους ή βιοτοπικο Νοτιας Αμερικης(λογω φυτων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi 9 Οκτωβρίου 2006 #10 Share 9 Οκτωβρίου 2006 και η Αφρικη... ψηφισε!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Οκτωβρίου 2006 #11 Share 25 Οκτωβρίου 2006 κοινωνικο φυτεμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 25 Οκτωβρίου 2006 #12 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Εγώ τί να ψηφίσω αφου δεν υπάρχει αυτό που αρέσει σε εμένα. Δεν μου αρέσει κάποιο συγκεκριμένο είδος αλλά μου αρέσουν οι αναπαραγωγές. Έτσι βάζω στόχο να αναπαράγω συγκεκριμένα είδη κάθε φορά. Ας πούμε λοιπόν ενυδρείο ειδών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 25 Οκτωβρίου 2006 #13 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Κοινωνικό φυτεμένο και για εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 25 Οκτωβρίου 2006 #14 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Ολα εχουν τη χαρη τους.... Η καθε κατηγορια ξεχωριστα κρυβει εναν μοναδικο και υπεροχο κοσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasf 25 Οκτωβρίου 2006 #15 Share 25 Οκτωβρίου 2006 κοινωνικο φυτεμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 26 Οκτωβρίου 2006 #16 Share 26 Οκτωβρίου 2006 κοινωνικο φυτεμενο. ..λοιπον, ξεκινησα απο ερημο..τωρα εχει γινει ζουγκλα..και οπου να'ναι θα'ρθει και το ξερονησι.. ..ολα ομως τα σταδια, ειναι μια "οαση" για μενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 19 Ιανουαρίου 2007 #17 Share 19 Ιανουαρίου 2007 Το αλάτι σύννεφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 19 Ιανουαρίου 2007 #18 Share 19 Ιανουαρίου 2007 Στήνουμε σιγά σιγά ένα κοινωνικό φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 19 Ιανουαρίου 2007 #19 Share 19 Ιανουαρίου 2007 Ξεκινησα με ενα κοινωνικο που στη πορεια εγινε φυτεμενο.. Προχωρησα σε ενα Αφρικανικο..και το εχω ερωτευτει.. ..και στα σχεδια ειναι ενα ονειρο που λεγεται Reeeeeeeeffffff και θα γινει παρα πολυ συντομα!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 23 Ιανουαρίου 2007 #20 Share 23 Ιανουαρίου 2007 και η Αφρικη... ψηφισε!!!!!1 Ακόμα ενας Αφρικάνος. Υπάρχει όμως και ενα κοινωνικό φυτεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 30 Ιανουαρίου 2007 #21 Share 30 Ιανουαρίου 2007 Κοινωνικό φυτεμένο και ένα μικρό ειδών...(ένα ζευγάρι ancistrus sp3, όπου εδώ και 5 ημέρες έγιναν πολύτεκνοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 30 Ιανουαρίου 2007 #22 Share 30 Ιανουαρίου 2007 puffers!!! ki fiteumeno enidrio me tiger barbs,species me xeli ki bebea to piranhaki mou Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 3 Φεβρουαρίου 2007 #23 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 Δίσκοι, φυτεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 3 Φεβρουαρίου 2007 #24 Share 3 Φεβρουαρίου 2007 100 λίτρα κοινωνικό φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 18 Φεβρουαρίου 2007 #25 Share 18 Φεβρουαρίου 2007 ασια!!!!για εμενα εχει τα πιο ενδιαφερον ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος