Jump to content

Μοσχοκαρδια

Naskas

Recommended Posts

Ξερει κανενας που εχει πλακες μοσχοκαρδιας Θεσσαλονικη εκτος απο τον Αμαζονιο και να ειναι καποιας ποιοτητας?

πιστευω ο quickos πρεπει ναχει!αλλα προσεχε με την καρδια λερονει πολει το φιλτρο!ετσι εχω ακουστα τουλαχιστων!

Γιώργο,

πήγα στο quiko προχθές και μου είπε πως δεν φέρνει πλεόν καρδιά γιατι συνηδειτοποίησε πως κάνει κακό...

Αν ξέρεις ποιό μαγαζί έχει στην Αθήνα, σκοπεύω να κατέβω σε 10-15 ημέρες και μπορώ να φέρω και για τους δυό μας, με ειδικό ψυγειάκι που έχω. Κ

Γιώργο,

πήγα στο quiko προχθές και μου είπε πως δεν φέρνει πλεόν καρδιά γιατι συνηδειτοποίησε πως κάνει κακό...

Αν ξέρεις ποιό μαγαζί έχει στην Αθήνα, σκοπεύω να κατέβω σε 10-15 ημέρες και μπορώ να φέρω και για τους δυό μας, με ειδικό ψυγειάκι που έχω. Κ

σε ποια περιοχη θα πας στην Αθηνα για να σου πω ποιο καταστημα θα ειναι στο δρομο σου για να παρεις :(

Σε ευχαριστώ πολύ.

Θα πάω μια βόλτα γύρω γυρω να δω μερικά μαγαζιά και 1-2 ανθρώπους που έχω μιλήσει τηλεφωνικά μέχρι τώρα και θα ήθελα να τους γνωρίσω (Animal station κλπ) δεν έχω περιορισμό, αλλά σίγουρα Πειραιά. :(

Γιώργο, θα πάω σίγουρα από τον Νιντάλ για να τον γνωρίσω και όλας αφού ήταν πολύ εξυπηρετικός από το τηλέφωνο και με βοήθησε πολύ.

Όπου βρω μοσχοκαρδιά σε παίρνω τηλέφωνο.

Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...