Hunter 18 Μαρτίου 2011 #1 Share 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Έχω βάλει μία ρίζα στο ενυδρείο μου που την πήρα από pet shop αλλά έχει δώσει μια κίτρινη απόχρωση στο νερό. Όταν κάνω αλλαγή νερού σπάει λίγο το χρώμα αλλά κατά την διάρκεια της ίδιας μέρας ξαναγίνεται κίτρινο. Μπορεί κάποιο μέλος να μου προτείνει λύση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 18 Μαρτίου 2011 #2 Share 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Έχω βάλει μία ρίζα στο ενυδρείο μου που την πήρα από pet shop αλλά έχει δώσει μια κίτρινη απόχρωση στο νερό. Όταν κάνω αλλαγή νερού σπάει λίγο το χρώμα αλλά κατά την διάρκεια της ίδιας μέρας ξαναγίνεται κίτρινο. Μπορεί κάποιο μέλος να μου προτείνει λύση ? ενας τροπος ειναι να την βαλεις σε ζεστο νερο για μια βδομαδα κανοντας αλλαγες καθε μερα παλι με ζεστο νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 18 Μαρτίου 2011 #3 Share 18 Μαρτίου 2011 επισης αν την βρασεις για αρκετες ωρες με εναλλαγες νερου φευγει πολυ χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter 22 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 22 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ ! θα δοκιμάσω το βράσιμο για αρχή για να μην μηνούν μια εβδομάδα οι γαριδούλες μου χωρίς ξύλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 22 Μαρτίου 2011 #5 Share 22 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ ! θα δοκιμάσω το βράσιμο για αρχή για να μην μηνούν μια εβδομάδα οι γαριδούλες μου χωρίς ξύλο ! βαλτο να βρασει για κανα 2ωρο ..αλλαζε οπως σου ειπα νερο οταν βλεπεις οτι εχει χρωματιστει πολυ ..μετα το βρασιμο βαλτο σε ενα κουβα με ζεστο νερο για μια μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 22 Μαρτίου 2011 #6 Share 22 Μαρτίου 2011 και μενα κιτρινισε με ενα μοπανι που εβαλα και μ αρεσει περισσοτερο ειναι πιο natural και ας το εβρασα θελει 1-2 μερουλες εκτος πιστευω μεσα σε κουβα με νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος