BiggBilly 18 Μαρτίου 2011 #1 Share 18 Μαρτίου 2011 Μόλις πληροφορήθηκα ότι την Κυριακή θα γίνει διακοπή ρεύματος για κάτι έργα έξω στο σπίτι μας. Η διακοπή απο όσα μου είπαν θα είναι απο της 8.30-17.30. Δηλαδή σχεδόν 7ώρες θα μείνει το ενυδρείο χωρίς θερμοστάτη. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός δεν με πολυπειράζει αλλα την θερμοκρασία την φοβάμαι. Τι προτείνεται να κάνω? Σε εφτά ώρες η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και 18ο... Να φέρω το μαγκάλι με κάρβουνα να ζεστένει το δωμάτιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 18 Μαρτίου 2011 #2 Share 18 Μαρτίου 2011 Και στην δική μου περιοχή γίνονται συνέχεια έργα. Ποτε δεν ειχα κάποιο πρόβλημα. Τσεκαρε τι καιρο θα εχει την Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 18 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 18 Μαρτίου 2011 Την Κυριακή διαβάζω θα παίζει στα 12ο κελσίου και βροχή κατα το βράδυ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν σας προκάλεσε κάποιο πρόβλημα μια διακοπή ρεύματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 18 Μαρτίου 2011 #4 Share 18 Μαρτίου 2011 Καλημέραααα... Δές εδώ την δικιά μου περίπτωση και εδώ κάποιες γενικές οδηγίες, γενικά άν είναι για τόσο μικρή διακοπή και είσαι μέσα στα σωστά πλαίσια του στόκ σε ψάρια και οργανισμούς σε σχέση με τα λίτρα σου δέν έχεις να φοβάσαι τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 19 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 19 Μαρτίου 2011 Δηλαδή πιο σημαντικό είναι το θέμα οξυγόνου παρά την θερμοκρασία. Πάντως πρωί πρωί θα πάω να τους βρω και θα τους παρακαλέσω να τελειώνουν γρήγορα... με ένα καφεδάκι νομίζω θα κάνω τα γρανάζια να γυρίσουν πιο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 19 Μαρτίου 2011 #6 Share 19 Μαρτίου 2011 Δηλαδή πιο σημαντικό είναι το θέμα οξυγόνου παρά την θερμοκρασία. Πάντως πρωί πρωί θα πάω να τους βρω και θα τους παρακαλέσω να τελειώνουν γρήγορα... με ένα καφεδάκι νομίζω θα κάνω τα γρανάζια να γυρίσουν πιο γρήγορα Εγώ στην θέση σου θα έπερνα και τυροπιτούλες...βέβαια όταν βλέπεις ανθρώπους της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ δέν νομίζω να σε συμφέρει ούτε κουλούρι να πάς γιατί 3 σκάυουν και 7 κοιτάνε οπότε άν υποθέσουμε πως θές να πάρεις καφεδάκι έχουμε και λέμε...10 καφέδες χ 1.5Ε ο καφές, μας κάνει 15 ευρώ άν υποθέσουμε πως πέρνεις και 5 κουλουρια θεσσαλονίκης χ 0,5 Ε το καθένα μας κάνει 2,5 δηλαδή έχουμε 15+2,5=17.5Ε και την δουλειά σου δέν θα την κάνεις γιατί άμα σταματήσουν να πιούν το καφεδάκι τους και να φάνε το κουλούρι τους βάλε 30-45 λεπτά καθυστέρηση + ένα τσιγαράκι μετά + 15 λεπτά μας λέει 1 ώρα επιπλέον...οπότε... ο θεός μαζί σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 19 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 19 Μαρτίου 2011 Κώστα μου φαίνεται ότι το έχεις ξανακάνει αυτό ή είναι ιδέα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 19 Μαρτίου 2011 #8 Share 19 Μαρτίου 2011 Κώστα μου φαίνεται ότι το έχεις ξανακάνει αυτό ή είναι ιδέα μου? Εγώ όχι όμως ο ξαδελφός μου ναί και τρέχει και δέν φτάνει... sorry ξάδελφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος