Jump to content

Τι γνωμη σας και τις γνωσεις σας

haris296

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum και ασχολουμαι με το χομπι ενα χρονο. Το ενυδρειο μου ειναι κυβος 216 λιτρα και φιλοξενω αφρικανικες κιχλιδες! Το κακο ειναι οτι εστησα το ενυδρειο χωρις καν να ξερω τι ψαρια θα βαλω, με αποτελεσμα να μην εχω φτιαξει το ιδανικο περιβαλον για κιχλιδες! Τωρα ειναι αργα...

τα ψαρια που φιλοξενω ειναι:

1 labidochromis yellow

1 melanochromis auratus

1 pseudotropheus elongatus

1 neolamprologus brichardi

1 maylandia estherae

3 Maylandia fainzilberi

1 astatotilapia latifasciata

1 firemouth

3 clown loach

1 plecostomus

2 γλυφτες

ημουν της αποψης οτι μου αρεσει να το βαζω μεσα και απο ψαρια και απο διακοσμητικα! οταν εκατσα και διαβασα καποια πραγματα περι αφρικανικων κιχλιδων εφριξα για τα λαθη που εχω κανει. Ειχα πολλους θανατους απο τσακωμους μεταξυ τους!

πειτε μου τι να κανω τωρα?? :(

Λοιπόν δεν έγινε τίποτα που δεν διορθώνεται. Σιγά σιγά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και η κατάσταση θα διορθωθεί.

Αρχικά θέλω να μας γράψεις τις ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου, τι έχεις στον βυθό και τι φίλτρνση έχεις.

:(

Λοιπόν δεν έγινε τίποτα που δεν διορθώνεται. Σιγά σιγά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και η κατάσταση θα διορθωθεί.

Αρχικά θέλω να μας γράψεις τις ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου, τι έχεις στον βυθό και τι φίλτρνση έχεις.

:(

διαστασεις: 60χ60χ60

φιλτρο : cristalprofi e700

βυθος : χαλικι

post-41828-1300370482_thumb.jpg

διαστασεις: 60χ60χ60

φιλτρο : cristalprofi e700

βυθος : χαλικι

post-41828-1300370482_thumb.jpg

post-41828-1300370666_thumb.jpg

Εχεις πολυ ομορφα ψαρια αλλα ταλαιπορουνται πολυ.Αυτα τα ψαρια θελουν αρκετο μηκος για να το χαρουν αυτα, και εσυ να βλεπεις συμπεριφορες και χαρακτηρες.Θελουν αρκετες πετρες για κρυψωνες.Πρεπει να παρεις σοβαρες αποφασεις :(

δηλαδη τι να κανω τωρα? να βγαλω πχ τα ψαρια απο το ενυδρειο?

δηλαδη τι να κανω τωρα? να βγαλω πχ τα ψαρια απο το ενυδρειο?

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Θα έλεγα πως αυτό θα ήταν η ποιο σωστή κίνηση μιας και ο κύβος μπορεί να σοθ δίνει λίτρα αλλά από διαστάσεις δεν!ΜΕ 60 μήκος νομίζβ ότι την λίμνη μαλαουι την ξεχνάς!Αν θες να μείνεις στην αφρική θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε τανγκανικα!

οκ! ας πουμε οτι βρισκω καπου να δωσω τα ψαρια μου, επειδη λογο χωρου δεν μπορω να βαλω αλλο ενυδρειο τι ψαρια μπορω να βαλω μεσα στον κυβο μου?

Οπως σου ειπε και ο φιλος ποιο πανω,η γνωμη μου ειναι να βαλεις απο taganika ,η κοχυλοψαρα η julidocromis.Ειναι πανεμορφα ψαρια και θα εχουν μπολικα λιτρα.Για κατι αλλο ας περιμενουνε και καποιες αλλες σκεψεις. :(

Οπως σου ειπε και ο φιλος ποιο πανω,η γνωμη μου ειναι να βαλεις απο taganika ,η κοχυλοψαρα η julidocromis.Ειναι πανεμορφα ψαρια και θα εχουν μπολικα λιτρα.Για κατι αλλο ας περιμενουνε και καποιες αλλες σκεψεις. :(

Συμφωνώ με τον Βασίλη.

:D

Kι εγω συμφωνω με τον Κωστα που συμφωνει με τον Βασιλη :(

Kι εγω συμφωνω με τον Κωστα που συμφωνει με τον Βασιλη :(

:D:D

Αυτό το ενυδρείο γινεται φοβερός μουλτοβιότοπος!!!!!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37916

:D

Παρε μια ιδεα και απο τον βιοτοπο τους. :(

Αν το κανω φυτεμενο και βαλω gubby neon κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...