Jump to content

ΘΕΛΩ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ

YDROVIOS

Recommended Posts

Παιδια εχω τρελαθει με τις αφρικανες...οχι με ολες γιατι δεν τα ξερω ολα....θελω να αρχισω κατι καλο...οποιος μπορει να μου πει τι μεγεθος χρειαζεται κλπ.....βοηθεια παιδια.....

Καλώς ήλθες Υδρόβιε :( πες μας τι ενυδρείο θα διαθέσεις ,διαστάσεις,για να σου πούμε γνώμες

Και πάλι καλώς ήλθες :D:D

Kαλως σασ βρηκα φιλε μου...λεω για μεγαλη κατασκευη...περιπου 500 - 700 λιτρα...αλλα δεν ξερω και πολλα...εχω ενα 100 λιτρα με ψαρακια οπως platy ....

Σαυτα τα λιτρα κανεις πολλα ομορφα πραγματα,πριν αποφασισεις ,ψαξε καλα τι σου αρεσει εσενα.Εγω θα σου προτεινα τα Haps,ειναι μεγαλα ψαρια ,και εχουν χαρακτηρα.

θα το ξαναδουμε το θεμα...θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια σου...εσυ τι εχεισ στην κατοχη σου???

Επιλογές όπως καταλαβαίνεις έχεις πάρα πολλές σε αυτά τα λίτρα. Κάνε μια περιήγηση στην κατηγορία για να δεις πως στήνεται ένα τέτοιο ενυδρείο από άποψη βυθού, παράμετρων, φωτισμού κλπ και επίσης να δεις ψάρια που ενδεχομένως σου αρέσουν και θα ήθελες να φιλοξενήσεις.

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

:(

Ειμαι πλεον σιγουρος οτι θα σε χρειαστω φιλε μου....σε πετυχα ακριβως.........

Διαβασε το θεμα μου ,που μολις ανεβηκε με τιτλο Καλντερα Σαντορινης,για να μην κανεις και εσυ τα ιδια λαθη που εκανα εγω. :(

Kαλως σασ βρηκα φιλε μου...λεω για μεγαλη κατασκευη...περιπου 500 - 700 λιτρα...αλλα δεν ξερω και πολλα...εχω ενα 100 λιτρα με ψαρακια οπως platy ....

Αν θελεις να φτιαξεις ενυδρειο και να βαλεις αφρικανες,δωσε το κατα το δυνατον μεγαλυτερο μηκος.Και το πλατος ειναι σημαντικο,το υψος παιρναει σε δευτερη μοιρα.

Κανε την αναζητηση σου,εχεις πολλες επιλογες σε τοσα λιτρα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...