YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 #1 Share 17 Μαρτίου 2011 Παιδια εχω τρελαθει με τις αφρικανες...οχι με ολες γιατι δεν τα ξερω ολα....θελω να αρχισω κατι καλο...οποιος μπορει να μου πει τι μεγεθος χρειαζεται κλπ.....βοηθεια παιδια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 Μαρτίου 2011 #2 Share 17 Μαρτίου 2011 Καλώς ήλθες Υδρόβιε πες μας τι ενυδρείο θα διαθέσεις ,διαστάσεις,για να σου πούμε γνώμες Και πάλι καλώς ήλθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 17 Μαρτίου 2011 Kαλως σασ βρηκα φιλε μου...λεω για μεγαλη κατασκευη...περιπου 500 - 700 λιτρα...αλλα δεν ξερω και πολλα...εχω ενα 100 λιτρα με ψαρακια οπως platy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαρτίου 2011 #4 Share 17 Μαρτίου 2011 Σαυτα τα λιτρα κανεις πολλα ομορφα πραγματα,πριν αποφασισεις ,ψαξε καλα τι σου αρεσει εσενα.Εγω θα σου προτεινα τα Haps,ειναι μεγαλα ψαρια ,και εχουν χαρακτηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 17 Μαρτίου 2011 θα το ξαναδουμε το θεμα...θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια σου...εσυ τι εχεισ στην κατοχη σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαρτίου 2011 #6 Share 17 Μαρτίου 2011 700 λιτρα Haps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 17 Μαρτίου 2011 Ειμαι πλεον σιγουρος οτι θα σε χρειαστω φιλε μου....σε πετυχα ακριβως......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 17 Μαρτίου 2011 #8 Share 17 Μαρτίου 2011 Επιλογές όπως καταλαβαίνεις έχεις πάρα πολλές σε αυτά τα λίτρα. Κάνε μια περιήγηση στην κατηγορία για να δεις πως στήνεται ένα τέτοιο ενυδρείο από άποψη βυθού, παράμετρων, φωτισμού κλπ και επίσης να δεις ψάρια που ενδεχομένως σου αρέσουν και θα ήθελες να φιλοξενήσεις. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #9 Share 17 Μαρτίου 2011 θα τα ψαξω ολα χωρις να βιαστω για να μην κανω γκαφες...ευχαριστω πολυ...θα τα ξαναπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαρτίου 2011 #10 Share 17 Μαρτίου 2011 Ειμαι πλεον σιγουρος οτι θα σε χρειαστω φιλε μου....σε πετυχα ακριβως......... Διαβασε το θεμα μου ,που μολις ανεβηκε με τιτλο Καλντερα Σαντορινης,για να μην κανεις και εσυ τα ιδια λαθη που εκανα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Μαρτίου 2011 #11 Share 18 Μαρτίου 2011 Kαλως σασ βρηκα φιλε μου...λεω για μεγαλη κατασκευη...περιπου 500 - 700 λιτρα...αλλα δεν ξερω και πολλα...εχω ενα 100 λιτρα με ψαρακια οπως platy .... Αν θελεις να φτιαξεις ενυδρειο και να βαλεις αφρικανες,δωσε το κατα το δυνατον μεγαλυτερο μηκος.Και το πλατος ειναι σημαντικο,το υψος παιρναει σε δευτερη μοιρα. Κανε την αναζητηση σου,εχεις πολλες επιλογες σε τοσα λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος