YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 #1 Share 17 Μαρτίου 2011 Γεια σας φιλοι μου....λυστε μου μια απορεια...εχω στο ενυδρειο μου ψαρακια οπως : platy , gappy...αν βαλω αφρικανες απο μικρη ηλικια θα εχω προβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 17 Μαρτίου 2011 #2 Share 17 Μαρτίου 2011 Φϊλε μου η κατηγορία Καλώς Ήρθατε είναι αποκλειστικά για το καλωσόρισμα νέων μελών. Κάθε θέμα που ανοίγεις να προσέχεις να είναι στην κατάλληλη κατηγορία. Στο ερώτημα σου τώρα, οι Αφρικανές Κιχλίδες πάνε μόνο με Αφρικανές Κιχλίδες για διάφορους λόγους όπως διατροφή, επιθετικότητα, aquascape κλπ Το θέμα μεταφέρεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 17 Μαρτίου 2011 Συγνωμη φιλε μου...ξεχαστηκα εντελως...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 17 Μαρτίου 2011 Παντως εχω σε πολλα ενυδρεια ακομα και στα καταστηματα που ταπουλανε να εχει αφρικανεσ μαζι με αλλα ψαρακια οπωσ τα δικα μου...εκει τι παιζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 17 Μαρτίου 2011 #5 Share 17 Μαρτίου 2011 Μην παιρνεις σαν βαση σε καμια περιπτωση τι εχουν στα μαγαζια (ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ) λογω ελειψης χωρου βαζουν οτιδηποτε μαζι ... Θα σου προτεινα να μην κανεις το λαθος να να βαλεις κιχλιδες γιατι θα ειναι καταστροφικο 100%!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 17 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 17 Μαρτίου 2011 Μου αρεσουν παρα πολυ...ειμαι ξετρελαμενος...μαλλον θα πρεπει να παρω και δευτερο ενυδρειο για να τις βαλω...τι μεγεθος θελουν οι αφρικανες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Μαρτίου 2011 #7 Share 17 Μαρτίου 2011 Μου αρεσουν παρα πολυ...ειμαι ξετρελαμενος...μαλλον θα πρεπει να παρω και δευτερο ενυδρειο για να τις βαλω...τι μεγεθος θελουν οι αφρικανες??? Πολυ γενικη η ερωτηση σου για την τεραστια κατηγορια ψαριων Αφρικης.Ελα απο το θεματικο της Αφρικης να παρεις ιδεες και να το συζητησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος