Jump to content

ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ

YDROVIOS

Recommended Posts

Γεια σας φιλοι μου....λυστε μου μια απορεια...εχω στο ενυδρειο μου ψαρακια οπως : platy , gappy...αν βαλω αφρικανες απο μικρη ηλικια θα εχω προβλημα???

Φϊλε μου η κατηγορία Καλώς Ήρθατε είναι αποκλειστικά για το καλωσόρισμα νέων μελών. Κάθε θέμα που ανοίγεις να προσέχεις να είναι στην κατάλληλη κατηγορία.

Στο ερώτημα σου τώρα, οι Αφρικανές Κιχλίδες πάνε μόνο με Αφρικανές Κιχλίδες για διάφορους λόγους όπως

διατροφή, επιθετικότητα, aquascape κλπ

Το θέμα μεταφέρεται.

Παντως εχω σε πολλα ενυδρεια ακομα και στα καταστηματα που ταπουλανε να εχει αφρικανεσ μαζι με αλλα ψαρακια οπωσ τα δικα μου...εκει τι παιζει???

Μην παιρνεις σαν βαση σε καμια περιπτωση τι εχουν στα μαγαζια (ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ) λογω ελειψης χωρου βαζουν οτιδηποτε μαζι ... Θα σου προτεινα να μην κανεις το λαθος να να βαλεις κιχλιδες γιατι θα ειναι καταστροφικο 100%!!!

Μου αρεσουν παρα πολυ...ειμαι ξετρελαμενος...μαλλον θα πρεπει να παρω και δευτερο ενυδρειο για να τις βαλω...τι μεγεθος θελουν οι αφρικανες???

Μου αρεσουν παρα πολυ...ειμαι ξετρελαμενος...μαλλον θα πρεπει να παρω και δευτερο ενυδρειο για να τις βαλω...τι μεγεθος θελουν οι αφρικανες???

Πολυ γενικη η ερωτηση σου για την τεραστια κατηγορια ψαριων Αφρικης.Ελα απο το θεματικο της Αφρικης να παρεις ιδεες και να το συζητησουμε. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...