alex_mar 17 Μαρτίου 2011 #1 Share 17 Μαρτίου 2011 Καλημερα σε ολους σας Εδω και 3 μερες ενας απο τους δισκους μου ο μεγαλητερος σε μεγεθος καπου στα 12 εκ στα καλα καθουμενα και χωρις να εχει παρενοχληση απο αλλο ψαρι αρχιζει και χτυπιετε αριστερα δεξια στα τζαμια και γενικα κανει σας παλαβος με πολυ γρηγορες κινησεις με αποτελεσμα να εχει και καποιες εκδωρες. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω δειχνει σαν κατι να τον εχει φοβησει και να τα κανει αυτα αντιθετος το ψαρι δεν εχει σημαδια στρες δηλαδη το χρωμα του δεν εχει αλλαξει - σκουρινει απλα ειναι κρυμενος κατω απο την ριζα και μολις ηρεμισει και παει να βγει τον πιανουν τα τρελα του παλι. Τι μπορει να φταιει? Φορμα δεν μπορω να συμπληρωσω αυτη τη στιγμη αλλα απο μετρησεις ειμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Μαρτίου 2011 #2 Share 17 Μαρτίου 2011 Ξεκίνησε μετά από αλλαγή νερού αυτό ή μετά από προσθήκη κάποιου φάρμακου; Έχει πρόθεση να ξυθεί ή κάποιο σημάδι στο σώμα του; Στα υπόλοιπα δεν παρατήρησες κάποια αλλαγή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος