haris296 17 Μαρτίου 2011 #1 Share 17 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum και ασχολουμαι με το χομπι ενα χρονο. Το ενυδρειο μου ειναι κυβος 216 λιτρα και φιλοξενω αφρικανικες κυχλιδες! Το κακο ειναι οτι εστησα το ενυδρειο χωρις καν να ξερω τι ψαρια θα βαλω, με αποτελεσμα να μην εχω φτιαξει το ιδανικο περιβαλον για κυχλιδες! Τωρα ειναι αργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 17 Μαρτίου 2011 #2 Share 17 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πίστεψε με ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι που έκανες κάποιο λάθος στο στήσιμο. Έλα στην κατηγορία της Αφρικής εδώ, άνοιξε ένα θέμα και παρουσίασε μας το ενυδρείο σου για να σου προτείνουμε τρόπους να διορθώσεις την κατάσταση. Και πάλι καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαρτίου 2011 #3 Share 17 Μαρτίου 2011 Καλως ηρθες και διετερα στηνομορφη Αφρικη.Για να σου συμπαρασταθω θα σου πω οτι εγω,εβαλα 10 διαφορες Αφρικανες σε 60 λιτρα,καταλαβενεις τι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Μαρτίου 2011 #4 Share 17 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 17 Μαρτίου 2011 #5 Share 17 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts