ΛΟΥΚΑΣ1010 16 Μαρτίου 2011 #1 Share 16 Μαρτίου 2011 παιδια σε δυο γαριδες cherry η ραχη απο πανω εχει γινει οπως στη foto σομον.τι μπορει να ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Μαρτίου 2011 #2 Share 16 Μαρτίου 2011 παιδια σε δυο γαριδες cherry η ραχη απο πανω εχει γινει οπως στη foto σομον.τι μπορει να ειναι αυτο? Απλα ειναι ετοιμη να αλλαξει σωμα. Μην σε ανησυχει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 16 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 16 Μαρτίου 2011 ουφφ. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 16 Μαρτίου 2011 #4 Share 16 Μαρτίου 2011 ουφφ. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. εγω οταν ειχα ρωτησει μου χαν πει οτι ειναι γερικες και εμενα δεν εφυγε με αλλαγη κοστουμιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 16 Μαρτίου 2011 #5 Share 16 Μαρτίου 2011 Η ανοιχτωχρωμη ριγα, εξυπηρετει το καμουφλαζ σε πολλα ειδη γαριδων. Στις red cherry ειναι καταλοιπο απο τους αγριους προγονους τους. Δειτε πως ειναι μια αγρια Νeocaridina heteropoda..klik Η ενταση της ριγας, εξαρταται οπως πολυ σωστα ειπωθηκε απο την ηλικια, το φωτισμο, αν υπαρχουν ψαρια μαζι τους και κυριως απο τα γονιδια. Εντοπιζεται κατα 99% στις μεγαλες θηλυκιες και κυριως σε αυτες που λογω ηλικιας και τελικου μεγεθους, δεν αλλαζουν συχνα κελυφος πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος