nikossarr 16 Μαρτίου 2011 #1 Share 16 Μαρτίου 2011 καλησπερα σε ολους.βασικα εδω και περιπου 15 ημερες διακρινω επανω σε 2 βραχακια κατι μαυρα στιγματα.αραγε τι μπορει να ειναι??να ειναι ειδος σφουγγαριου??(λεω εγω τωρα)αν εχει κανεις καμια αποψη ας μου πει.μετρησεις αψογες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikossarr 3 Απριλίου 2011 Author #2 Share 3 Απριλίου 2011 (edited) καλησπερα.σημερα εκανα μετρισεις και ειναι ολα τελεια!!!!! τα μαυρα στιγματα αυξανονται επανω στα βραχια και δεν ξερω τι μπορει να ειναι.σε υφη ειναι σα βελουδινο σφουγγαρακι.απο τα βραχια αποκωλουνται πολλυ ευκολα.βοηθεια ρε παιδια αν ξερει καποιος κατι ας μου πει...ευχαριστω... Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2011 - nikossarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 3 Απριλίου 2011 #3 Share 3 Απριλίου 2011 καλησπερα.σημερα εκανα μετρισεις και ειναι ολα τελεια!!!!! τα μαυρα στιγματα αυξανονται επανω στα βραχια και δεν ξερω τι μπορει να ειναι.σε υφη ειναι σα βελουδινο σφουγγαρακι.απο τα βραχια αποκωλουνται πολλυ ευκολα.βοηθεια ρε παιδια αν ξερει καποιος κατι ας μου πει...ευχαριστω... Αυτο που δειχνεις φιλε μου ειναι κυανοβακτηριο κ οχι αλγη.Για να εβγαλε το ενυδρειο σου κυανο σημαινει οτι κατι δεν παει πολυ καλα. Λοιπον κανε τα εξης βηματα.... 1)Δες αν το ενυδρειο σου το βλεπει πολυ ο ηλιος απο καποια τζαμαρια/παραθυρο. 2)Τι λαμπες εχεις,ποσο καιρο τις εχεις,τι εταιριας ειναι κ ποσα κελβιν ειναι.... 3)Τι τεστ εχεις κ ποτε ληγουν. 4)Τι ταιζεις κ ποσο. 5)Τι κυκλοφορια εχεις. Αυτα ειναι τα βασικα αιτια της εμφανισης κυανοβακτηριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikossarr 4 Απριλίου 2011 Author #4 Share 4 Απριλίου 2011 καταρχας σε ευχαριστω παρα πολλυ για την απαντηση σου..περιμενα εδς και καιρο καποιος να με βοηθησει..την πατησα στην αρχη και επεφτε ο ηλιος επανω στο ενυδρειο.μολις το καταλαβα το διορθωσα.αλλα τωρα τι κανουμε?ριχνουμε ζουμια μεσα για να το φερω στα ισια??help again!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 4 Απριλίου 2011 #5 Share 4 Απριλίου 2011 καταρχας σε ευχαριστω παρα πολλυ για την απαντηση σου..περιμενα εδς και καιρο καποιος να με βοηθησει..την πατησα στην αρχη και επεφτε ο ηλιος επανω στο ενυδρειο.μολις το καταλαβα το διορθωσα.αλλα τωρα τι κανουμε?ριχνουμε ζουμια μεσα για να το φερω στα ισια??help again!!!! Λεμε οχι στα ζουμια μιας κ ειναι πρωσορινη λυση...αλλαγες νερου κ σιφωναρισμα της αλγης.Αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Απριλίου 2011 #6 Share 4 Απριλίου 2011 Λεμε οχι στα ζουμια μιας κ ειναι πρωσορινη λυση...αλλαγες νερου κ σιφωναρισμα της αλγης.Αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Συμφωνώ με τον αντρέα αλλαγές νερού, φρεσκάρισμα άνθρακα και αντιφώσφορο.Σιφωνάρισμα δεν θα έκανα και γενικά θα σου έλεγα να μην την πειράζεις με οτιδήποτε και να την αφήσεις από μόνη της να εξαφανιστεί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος