Jump to content

Recommended Posts

πηρα 2 ψαρακια απο ενα πετ σοπ. μεσα στη σακουλα πεσαν και 5-6 απο αυτα τα σαλιγκαρακια. θελω τη γνωμη σας. να τα ριξω μεσα στο ενυδρειο? εχω διαβασει οτι κανουν πολυ καλη δουλεια στο υποστρωμα αλλα πολλαπλασιαζονται σα δαιμονισμενα. επειδη με εκνευριζει να βλεπω παντου σαλιγκαρια και να τα ψαρευω συνεχεια εσεις τι λετε? αν τα ριξω μεσα θα πιασουμε αριθμους υπεραριθμους?

Πολλαπασιαζονται όντως πολύ γρήγορα. Αν σε ενοχλούν αισθητικά τοτε να μην τα βάλεις. Βέβαια κάνουν απίστευτη δουλειά σαν καθαριστές, δεν μένει τίποτα στο βυθό του ενυδρείου και ξεφορτώνεσαι και την πράσινη άλγη.

Αν δεν τα θέλεις είμαι πρόθυμος να τα υιοθετήσω :(:D:D:D

αστρα μιλαμε για αριθμους μαστιγας? εχω τωρα ramshorn snail κατι πιτσιρικια και ξερω περιπου πως ειναι. απο το τιποτα εχω καμια 20αρια τωρα και εχω πεταξει και αλλα τοσα. για τετοιους ρυθμους μιλαμε η κατι τρελο?

Αν δεν τα θέλεις είμαι πρόθυμος να τα υιοθετήσω :(:D:D:D

χα πως θα τα στειλω κοζανη βρε καλε μου? ευχαριστως να σου στειλω 3-4 αλλα πως?

Έγινε επεξεργασία - irongud

τα σαλιγκαρια ειναι σε ποτηρι. καμια απαντηση ? :(

O ρυθμός αναπαραγωγής τους είναι όντως πολύ μεγάλος... Αν σου δημιουργούν πρόβλημα μην τα βάλεις στο ενδυδρείο.

Mε Κτελ αν δεν σου κάνει κόπο :( Και τα έξοδα δικά μου.

Φίλε μου αν μπορείς να ελέγχεις τον πληθυσμό τους, ρίξτα μέσα θα ανακατεύουν και το βυθό, αφού συχνά-πυκνά χάνονται στο υπόστρωμα με αποτέλεσμα να αερίζεται καλύτερα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...