Big Blue 17 Μαρτίου 2011 #26 Share 17 Μαρτίου 2011 Δικά σου είναι ρε συ τα δεσμευμένα που μου έλεγαν? Καρφώθηκα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Μαρτίου 2011 #27 Share 18 Μαρτίου 2011 Πριν λίγο που είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Hanna Hellas μου είπαν ότι το 713 είναι για γλυκό νερό και το 736 (το οποίο αναμένεται σ ένα μήνα) είναι κατάλληλο για θαλασσινό. δε ξέρω τι σου είπε ο τύπος εκεί αλλά όπως πολύ σωστά σου είπε και ο dimitrisg η διαφορά είναι μόνο στην κλίμακα που μετράει το καθένα Επίσης ακούστε ένα προβληματισμό μου... Για ακόμα μια φορά δε ψώνισα από Ελλάδα φωτόμετρα και τα πήρα από το εξωτερικό (όσο και εάν προσπαθώ να στηρίξω την Ελληνική αγορά μερικά πράγματα είναι τραγικά) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το Αμερικανάκι πληρώνει το ίδιο φωτόμετρο 30 ευρώ (ας αφήσουμε όμως το Αμερικανάκι γιατί θα μου πείτε η εταιρεία είναι Αμερικάνικη), το Αγγλάκι 45 ευρώ και το Ελληνάκι (που παίρνει το μισό μισθό από τους άλλους δύο) πρέπει να το πληρώσει 68 ευρώ (55+ΦΠΑ) και να περιμένει και ένα μήνα;! Μην στηρίζετε την Ελληνική αγορά όταν αυτή αισχροκερδεί! Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουνε μυαλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 18 Μαρτίου 2011 Author #28 Share 18 Μαρτίου 2011 (edited) Ποσο τα αγόρασες απο το εξωτερικό και απο ποιό site? (τελική τιμή με τα μεταφορικά ποσο πήγαν?) Εννοείται οτι κανένας δεν αξιζει στήριξη, αν παιζει θεμα αισχροκέρδειας. Και εγω εχω αγοράσει πάρα πολλά απο το εξωτερικό και εξακολουθώ να αγοράζω απο έξω. Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2011 - giannispass Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Μαρτίου 2011 #29 Share 18 Μαρτίου 2011 Από ebay, στην πόρτα μου σε 10 μέρες, το 713 + 50 αντιδραστήρια, 54 ευρώ και εδώ μου ζήτησαν 93 ευρώ + το κούριερ + να περιμένω ένα μήνα για το αντίστοιχο σετάκι... μικρή διαφορά ε; μα καλά είμαστε σοβαροί;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 18 Μαρτίου 2011 Author #30 Share 18 Μαρτίου 2011 Σιγουρα η διαφορά έιναι τεράστια, περίπου στο 40%..... Το έχεις παραλάβει? Απλα σε μεγαλύτερα ποσά, τίθεται θεμα τελωνείου. Αν δηλαδή μιλήσουμε για skimmer, φωτιστικό, κλπ. Άσε που μπορει και να σου έρθει σε κομμάτια. Αλλά και πάλι να ξαναπω οτι το internet ειναι μεγάλο όπλο στην οικονομία της τσέπης μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Μαρτίου 2011 #31 Share 18 Μαρτίου 2011 Hanna Hi 755 συν 1 επί πλέον μπουκαλάκι αντιδραστήριο μαζί με μεταφορικά 56,30 Ευρώ. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=370487957608 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Μαρτίου 2011 #32 Share 18 Μαρτίου 2011 και δεν είμαι ούτε τσιγκούνης ούτε τσίπης, δε θα με ένοιαζε να το πληρώσω 20 ευρώ παραπάνω και να το έχω την ώρα που το θέλω και να το πάρω από την Ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά αυτό που γίνετε είναι τραγικό και για να μην πει κανείς ότι αυτά είναι από Αμερική κτλ κτλ κτλ... η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεία της Αγγλίας το δίνει 47 ευρώ τελική τιμή! Απλά τα έχουνε κάνει μεταξύ τους "πλακάκια" οι αντιπροσωπείες και δε μπορείς να το παραγγείλεις από εκεί εφόσον στη χώρα σου υπάρχει αντιπροσωπεία της HANNA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 18 Μαρτίου 2011 #33 Share 18 Μαρτίου 2011 H συγκεκριμένη νοοτροπία είναι καθαρή κερδοσκοπία και αδιαφορία για τον πελάτη αλλά και την ίδια την εταιρεία και τα προϊόντα της. Απλά ήταν αρκετά γρήγοροι να καπαρώσουν την αντιπροσωπεία και την αντιμετωπίζουν τελείως καιροσκοπικά. Να καταλάβω Just in Time σύστημα παραγγελιών σε ένα τρίτο κατάστημα, αλλά σε μια αντιπροσωπεία είναι απλά τραγικό... Οι αντιπροσωπείες πετυχαίνουν νορμάλ τιμές κάνοντας καλές εισαγωγές ώστε να επιμεριστεί το κόστος μεταφοράς και εκτελωνισμού. Όταν όμως δεν έχεις απόθεμα και παραγγέλνεις ένα ένα, το κόστος πάει αυτούσιο στο ένα αντικείμενο... Οπότε γιατί να το πάρεις από αυτόν και όχι από κάποιον άλλο στο εξωτερικό? Έτσι κι αλλιώς ούτε υποστήριξη θα σου παρέχει γρηγορότερη. Sorry κιόλας, αλλά νταβατζιλίκι περνάει μόνο στους αδύναμους... και το internet είναι μεγάλη δύναμη για να μην την εκμεταλλευτούμε... Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά είναι δύσκολοι για όλους μας... αν δεν μπορείς άσ' την αντιπροσωπία να την πάρει κανένας που μπορεί... Όλοι κυνηγάνε την κότα με το χρυσό αυγό και δεν θέλουν ούτε να την ταΐσουν... αν την αφήσεις όμως ατάιστη καιρό θα ψοφήσει... Ή θα πάει να φάει αλλού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 18 Μαρτίου 2011 Author #34 Share 18 Μαρτίου 2011 Απλά μια παρατήρηση... Καλό θα ήταν, οταν πετυχαίνουμε μια καλή περίπτωση, να την ανακοινώνουμε δημόσια. Έτσι, θα βγούν κερδισμένοι και άλλοι και δεν θα πηγαίνουμε να δίνουμε τα λεφτά μας απο εδω και απο εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 18 Μαρτίου 2011 #35 Share 18 Μαρτίου 2011 Απλά μια παρατήρηση... Καλό θα ήταν, οταν πετυχαίνουμε μια καλή περίπτωση, να την ανακοινώνουμε δημόσια. Έτσι, θα βγούν κερδισμένοι και άλλοι και δεν θα πηγαίνουμε να δίνουμε τα λεφτά μας απο εδω και απο εκεί... Εεεεεετσι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος