isildur_13 15 Μαρτίου 2011 #1 Share 15 Μαρτίου 2011 Μετα απο 2 χρονια ενασχολησης λεω να το πιξω επιτελουσ στην αφρικη και στα θαυμασια ψαρια της... ακουλουθω τη πετυχημενη συνταγη πλεον.... διαβαζω ατελειωτα ολα τα ποστ... και φτανω σημερα στο τελικο σταδιο... Εχω προτιμησεις σε ενα ή δυο ζευγαρακια N. Brichardi αλλα θα ηθελα να μαζεψω και αλλες γνωμες... επισης εχω απορειες.... εχς αμμο απο ποταμι και ελαφροπετρες ενα σωρο παλι απο την ιδια περιοχη... ειναι καταλληλες? ή θα εχω προβλημα? και τελος... το ενυδρειο τωρα τρεχει με 5 αρλεκινους... να ανεβασω με bufferακι το ph(αφου δωρισω τα ψαρακια μου) ή κατι αλλο? συγγνωμη που κουρασα... αλλα θελω να γινουν ολα προσεχτικα και τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Μαρτίου 2011 #2 Share 15 Μαρτίου 2011 Καλως ήρθες στην Αφρικη! Απο το διαβασμα σιγουρα εχεις να κερδίσεις πολλά! Αρχικά θα ηθελα να μας αναφέρεις τις διαστάσεις του ενυδρειου σου καθως και καποια φωτογραφία απο τα υλικά που έχεις θα βοηθούσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 15 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 15 Μαρτίου 2011 φιλε μου δεν εχω φοτο απο τα υλικα αλλα μιλαμε για ψιλοκοκκη αμμο ποταμισια και ασπρες κλασσικες ελαφροπετρες... μπορω να χτισω οπως ολοι το νταμαρι και με κανονικες πετρες... απλα φοβαμαι το βαρος καπως!! το ενυδρειο ειναι 60*32*42.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος