Jump to content

νευρικοτητα στο ενυδρειο

losage

Recommended Posts

Καλησπερα!!!στο ενυδρειο μου εχω 15 guppies,2 ξιφοφορους και 1 μονομαχο εκ των οποιων τα 4 guppies και ο μονομαχος μπηκαν χτες!απο χτες ολα τα guppies εχουν φαγωθει μεταξυ τους!!δεν σταματανε να τσιμπιουνται ολα!!μερικα εχουν ασχημα χτυπημενες ουρες και παλι δεν σταματανε!!τι μπορω να κανω????

Καλησπερα!!!στο ενυδρειο μου εχω 15 guppies,2 ξιφοφορους και 1 μονομαχο εκ των οποιων τα 4 guppies και ο μονομαχος μπηκαν χτες!απο χτες ολα τα guppies εχουν φαγωθει μεταξυ τους!!δεν σταματανε να τσιμπιουνται ολα!!μερικα εχουν ασχημα χτυπημενες ουρες και παλι δεν σταματανε!!τι μπορω να κανω????

Kaλησπερα φιλε μου.

Το μονο που μπορω να σου πω στα σιγουρα ειναι οτι ο μονομαχος δεν ταιριαζει με αυτα τα ψαρια.

Και κατα την γνωμη μου εχει μεριδιο ευθυνης για τις ουρες τους,

μα ο μονομαχος δεν κανει κατι!!!τα παρατηρω και ισα ισα που εκεινα τον τσιγγλανε!μεταξυ τουσ εχουν προβλημα!λετε να τους προκαλεσε νευρικοτητα;;; ειναι αρκετα μικρος και μου προτειναν να τον δοκιμασω.και στο internet που εριξα μια ματια βρηκα περιπτωσεις που ειναι μια χαρα!υπαρχει περιπτωση να τα εκανε ετσι η παρουσια του??

Παίζει ρόλο η παρουσία του μονομαχού μάλλον. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ;

Όντως τα λίτρα είναι μια χαρά.. Με τον καιρό θα ησυχάσουν.. Μάλλον τα παλιά γκαπυ φοβούνται μήπως τους πάρουν το χώρο του τα νέα..τον μονομάχο καλύτερα να τον βγάλεις. Δεν ταιριάζει καθόλου. Είναι μοναχικό ψάρι κ γίνετε επιθετικό πολλές φορές..είναι κ ευάλωτο σε ασθένειες

Όντως τα λίτρα είναι μια χαρά.. Με τον καιρό θα ησυχάσουν.. Μάλλον τα παλιά γκαπυ φοβούνται μήπως τους πάρουν το χώρο του τα νέα..τον μονομάχο καλύτερα να τον βγάλεις. Δεν ταιριάζει καθόλου. Είναι μοναχικό ψάρι κ γίνετε επιθετικό πολλές φορές..είναι κ ευάλωτο σε ασθένειες

:(

τι αναλογια αρσενικων - θηλυκων εχεις?

ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια!!!!το εψαξα λιγο και οντως ο μονομαχος ηταν λαθος του πωλητη και ετσι τον γυρισα πισω στο καταστημα!!!!οσο για την αναλογια θηλυκων αρσενικων δεν ηξερα οτι παιζει ρολο!!!εβαλα μερικα θηλυκα τωρα και με την απομακρυνση του μονομαχου ειναι ολα μια χαρα!!!ευχαριστω πολυ!!!! :(

Άντε κ καλά γενίτουρία....σε λίγο καιρό βλέπω να έχεις μικρα :D:(

Προσπάθησε η αναλογία αρσενικών-θηλυκών να είναι 1 προς 3.

Αν τα θηλυκά είναι λίγα στρεσάρονται από το κυνήγι των αρσενικών.

Να παρατηρείς τις κομμένες ουρές για τυχόν μολύνσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...