kabouras_33 15 Μαρτίου 2011 #1 Share 15 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους εδω και 2 μηνες εστησα ενα 260 φυτεμενο.τη προηγουμενη βδομαδα λοιπον προμηθευτικα καποιες διακοσμητικες ριζες οι οποιες μετα απο 2 μερες γεμισαν χνουδι σα κουκουλι που δεν εχω ξαναδει ποτε εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι και πως αντιμετωπιζετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 15 Μαρτίου 2011 #2 Share 15 Μαρτίου 2011 (edited) Aν και θα πρεπει να παρεις και μια ακομα αποψη καθως εγω ειμαι απειρος, παρ'ολα αυτα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και απ'οτι διαβασα και εδω μεσα ειναι καποιος μυκητας δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο στην δικια μου περιπτωση το τρωγανε και τα ψαρια και εφυγε μεσα σε 2-3 μερες, θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2011 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 15 Μαρτίου 2011 #3 Share 15 Μαρτίου 2011 Κι εγώ το είχα και έφυγε, είναι μύκητας από ότι μου είπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabouras_33 15 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 15 Μαρτίου 2011 εμενα δεν το τρωνε και το χω κοντα βδομαδα τωρα και μεγαλωνει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 15 Μαρτίου 2011 #5 Share 15 Μαρτίου 2011 εχεις δοκιμασει να το βγαλεις με το χερι ? ξανα βγαινει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabouras_33 15 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 15 Μαρτίου 2011 καταλαβα οποτε τα αφηνω και βλεπουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabouras_33 15 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 15 Μαρτίου 2011 εχεις δοκιμασει να το βγαλεις με το χερι ? ξανα βγαινει ? δε ξερω δε δοκιμασα δε το χω αγγιξει καν με το φοβο μη το απλωσω παντου δεν ηξερα τι ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Μαρτίου 2011 #8 Share 15 Μαρτίου 2011 Μύκητας είναι, θα κάνει τον κύκλο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 16 Μαρτίου 2011 #9 Share 16 Μαρτίου 2011 (edited) θα φυγει αλλα προσπάθησε να αφαιρεσεις οσο μπορείς γιατι τετοια ποσοτητα δεν εχω ξαναδει! Βγαλε την ρίζα απο το ενυδρείο και καθαρισε την... Εχετε δει ξανα τοσο πολυ εσεις; Το φυτο αριστερα πισω τι είναι; το ονομα του; Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2011 - tsagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2011 #10 Share 16 Μαρτίου 2011 τόσο πολύ όχι ούτε εγώ έχω δει. Συνήθως στα ξύλα μου βλέπω να περιορίζεται σε κάποια μεριά, όχι να εξαπλώνεται έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 16 Μαρτίου 2011 #11 Share 16 Μαρτίου 2011 Ούτε εγώ έχω ξαναδεί τέτοια ποσότητα, στα δικά μου ξύλα είχε βγάλει λίγο μόνο στις ακρες τους και μετά έφυγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαρτίου 2011 #12 Share 16 Μαρτίου 2011 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα οταν εβαλα το ξυλο μεσα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.μυκητας ειναι και κανει τον κυκλο του,δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 16 Μαρτίου 2011 #13 Share 16 Μαρτίου 2011 εμενα δεν το τρωνε και το χω κοντα βδομαδα τωρα και μεγαλωνει!!!! Καλό θα ήταν να βγάλεις με προσοχή τα ΄ξυλα απο το ενυδρείο και να τα καθαρίσεις σε μια λεκάνη με ζεστό οχι βραστο νερο,επίσης εκεί που δεν φεύγει εύκολα σε κάποια καμπύλη του ξύλου μπορείς να το τρίψεις με κάποια βούρτσα (κατα προτίμηση καινούργια για να μήν έχει κάποια κατάλιπα απο απορρυπαντικό)για να μην σου ξαναβγει το είχα και έγω το πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο το έλυσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabouras_33 16 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 16 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερων και τη βοηθεια!λοιπον το σαβατοκυριακο θα βγαλω τις ριζες για να τους αλλαξω θεση οποτε θα τις καθαρισω κιολας οπως συστησατε και ο θεος βοηθος!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος