Jump to content

Γέννησε τελικά το μόλυ μου...

gorgio

Recommended Posts

:( σήμερα όταν γύρισα από το σχολείο βρήκα 5 μίκρα κρυμμένα καλά στα φυτά του ενυδρείου..τα έπιασα κ τα έβαλα στην γέννηστρα μήπως κ μου τα φάνε... Είμαι πολύ χαρούμενος.. Η ερώτηση μου είναι , τρώνε κανονική ξηρη τροφή . Σωστά ; ; :D

:( σήμερα όταν γύρισα από το σχολείο βρήκα 5 μίκρα κρυμμένα καλά στα φυτά του ενυδρείου..τα έπιασα κ τα έβαλα στην γέννηστρα μήπως κ μου τα φάνε... Είμαι πολύ χαρούμενος.. Η ερώτηση μου είναι , τρώνε κανονική ξηρη τροφή . Σωστά ; ; :D

Όλα τελικά είναι θέμα υπομονής.Έτσι; :D

Να σου ζήσουν τα μικρά!Ίσως υπάρχουν κι άλλα...

Μπορείς να ταΐσεις ειδικές τροφές για νεογέννητα (micron) ή γενικές τροφές σε Flakes τις οποίες έχεις τρίψει προηγουμένως πολύ καλά.Τάιζε 3-4 φορές τη μέρα με προσοχή να μη μένει τροφή στον πάτο της γεννήστρας.

Ένας εύκολος τρόπος για να προσαρμόσεις τα ταΐσματα σου είναι να παρατηρείς τα στομάχια τους να μην είναι άδεια.Καλή συνέχεια!

:( να 'σαι καλά φίλε.. Ευχαριστώ.. Υπομονή όντως...θα παω να πάρω ειδική τροφή..πότε θα είναι έτοιμα να βγουν από την γέννηστρα ;

Οταν θα φτασουν σε ενα μηκος που δε θα μπορουν να τα φανε.

Και όταν έρθει η ώρα,τα βγάζεις σταδιακά και παρατηρείς συμπεριφορές για 2-3 ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...