gorgio 14 Μαρτίου 2011 #1 Share 14 Μαρτίου 2011 εχω παρατηρήσει ότι στα πετ σοπ βάζουν τους μονομάχους σε κάτι ποτηράκια... Πως ζουν εκεί μέσα κ γιατί το κάνουν αυτό ; μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήθελα να το ρωτήσω καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Μαρτίου 2011 #2 Share 14 Μαρτίου 2011 εχω παρατηρήσει ότι στα πετ σοπ βάζουν τους μονομάχους σε κάτι ποτηράκια... Πως ζουν εκεί μέσα κ γιατί το κάνουν αυτό ; μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήθελα να το ρωτήσω καιρό Γιατι ειναι..Δεν μπορω να το πω. Απλα επιδη οι μονομαχοι θελουν λιγο χωρο εκει νομιχουν οτι σε ενα ποτηρακι θα ειναι καλα. Οταν ειχα ρωτησει καποιον το ιδιο ακριβος μου ειχε πει οτι αυτη τους μονομαχουν τους εχουν το πολυ μια βδομαδα εκει γιατι μετα του περνουνε. Ψεματα δηλαδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 14 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 14 Μαρτίου 2011 Απαράδεκτο...δεν έπρεπε να το επιτρέπουμε αυτός.. Θα μπορούσε να κάνει κάτι ο π.σ.φ.ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Μαρτίου 2011 #4 Share 14 Μαρτίου 2011 (edited) Απαράδεκτο...δεν έπρεπε να το επιτρέπουμε αυτός.. Θα μπορούσε να κάνει κάτι ο π.σ.φ.ε.. Χωρις να γνωριζω πολλα πραγματα και εγω πυστευω πως θα μπορουσε να κανει κατι. Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2011 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 14 Μαρτίου 2011 #5 Share 14 Μαρτίου 2011 γιατι μπορούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαρτίου 2011 #6 Share 14 Μαρτίου 2011 Απαράδεκτο...δεν έπρεπε να το επιτρέπουμε αυτός.. Θα μπορούσε να κάνει κάτι ο π.σ.φ.ε.. Μια διαδηλωση.......μια πορεια ρε αδερφε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 14 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 14 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Μαρτίου 2011 #8 Share 14 Μαρτίου 2011 Μια διαδηλωση.......μια πορεια ρε αδερφε!!!!! χαχα Μπορει να κανουμε πλακα παντος ισως και εμεις σαν forum θα μπορουσαμε να κανουμε κατι πυστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Μαρτίου 2011 #9 Share 14 Μαρτίου 2011 (edited) Ναι,και είναι πολύ εύκολο.... Να μην αγοράζουμε και να τους τη λέμε με "ωραίο" τρόπο κατάματα και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι πελάτες και όχι τα μαγαζιά. Προσέξτε.... "πελάτες" δε σημαίνει "χομπίστες". Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 14 Μαρτίου 2011 #10 Share 14 Μαρτίου 2011 Ναι,και είναι πολύ εύκολο.... Να μην αγοράζουμε και να τους τη λέμε με "ωραίο" τρόπο κατάματα και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι πελάτες και όχι τα μαγαζιά. Προσέξτε.... "πελάτες" δε σημαίνει "χομπίστες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Μαρτίου 2011 #11 Share 15 Μαρτίου 2011 και κάποιοι έχουν το θράσος να μας λένε ότι τα ψάρια αυτά είναι ικανά να ζήσουν σε 700ml Πριν χρόνια σαν αρχάριος και ανήξερος πήρα ένα ''ειδικό'' κυπελάκι και τον έβαλα Μετά από λίγο όπως ήταν αναμενόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος