lamb-angelo 15 Μαρτίου 2011 #26 Share 15 Μαρτίου 2011 Τι ολοι........οι μισοι Οι μισοι και βαλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Μαρτίου 2011 #27 Share 15 Μαρτίου 2011 Εχω μεινει εκπληκτος απο την τροπη που πηρε ενα θεμα το οποιο εν γνωση μου δεν το δημοσιευσα εδω αλλα το ξετρυπωσε ο Στρατος. Οπως και να το κανουμε στο διαδικτυο τιποτα δεν μενει κρυφο και ουτε και αυτος ηταν ο σκοπος μου και ευχαριστω ολους οσους απαντησατε αλλα και ολους εσας που απλα διαβασατε το θεμα με οτι και να σκεφθηκατε το οποιο σας εκανε να μην γραψετε. Πραγματικα δεν τον εχω αναγκη αυτο που λεγετε αναγνωριση, οσο εγωιστικο και να ακουσθει. ΥΓ. Η συνεντευξη προς αποφυγη παρεξηγησεων και κακοβουλων σχολιων και συζητησεων, μου ζητηθηκε και δεν την ζητησα απο τον επισημο μεταφραστη των βιβλιων του Ηeiko Bleher και ιδιοκτητη του Discusclub.net. Εχουν οντως γινει στο προσωπο μου και αλλα πραγματα απο αλλα ξενογλωσσα φορα αλλα δεν ειναι ο σκοπος μου να δημοσιευθουν γιατι οι κακες γλωσσες ειναι παρα πολλες δυστηχως. Επισης η συνεντευξη μιλαει για το παθος που εχω με τους δισκους οχι απλα σαν ενα ψαρι το οποιο διακοσμει το ενυδρειο μας αλλα στο οτι το εχω ενσωματωσει στην ζωη μου με οποιοδηποτε τροπο μπορεσα ολα αυτα τα χρονια και οχι για τις πετυχημενες αναπαραγωγες μιας και αυτες ειναι απλα η φυσικη καταληξη. Και παλι σας ευχαριστω και καλο δρομο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Μαρτίου 2011 Author #28 Share 15 Μαρτίου 2011 Εχω μεινει εκπληκτος απο την τροπη που πηρε ενα θεμα το οποιο εν γνωση μου δεν το δημοσιευσα εδω αλλα το ξετρυπωσε ο Στρατος. Οπως και να το κανουμε στο διαδικτυο τιποτα δεν μενει κρυφο και ουτε και αυτος ηταν ο σκοπος μου και ευχαριστω ολους οσους απαντησατε αλλα και ολους εσας που απλα διαβασατε το θεμα με οτι και να σκεφθηκατε το οποιο σας εκανε να μην γραψετε. Πραγματικα δεν τον εχω αναγκη αυτο που λεγετε αναγνωριση, οσο εγωιστικο και να ακουσθει. ΥΓ. Η συνεντευξη προς αποφυγη παρεξηγησεων και κακοβουλων σχολιων και συζητησεων, μου ζητηθηκε και δεν την ζητησα απο τον επισημο μεταφραστη των βιβλιων του Ηeiko Bleher και ιδιοκτητη του Discusclub.net. Εχουν οντως γινει στο προσωπο μου και αλλα πραγματα απο αλλα ξενογλωσσα φορα αλλα δεν ειναι ο σκοπος μου να δημοσιευθουν γιατι οι κακες γλωσσες ειναι παρα πολλες δυστηχως. Επισης η συνεντευξη μιλαει για το παθος που εχω με τους δισκους οχι απλα σαν ενα ψαρι το οποιο διακοσμει το ενυδρειο μας αλλα στο οτι το εχω ενσωματωσει στην ζωη μου με οποιοδηποτε τροπο μπορεσα ολα αυτα τα χρονια και οχι για τις πετυχημενες αναπαραγωγες μιας και αυτες ειναι απλα η φυσικη καταληξη. Και παλι σας ευχαριστω και καλο δρομο.... Keep Walking................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Μαρτίου 2011 #29 Share 15 Μαρτίου 2011 Την συνέντευξη εγώ την μετέφρασα πρόχειρα, την διάβασα και την βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Γι΄αυτό παραπάνω έγραψα συγχαρητήρια στον Νίκο για την τρέλα του. Συγχαρητήρια λοιπόν και όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Μαρτίου 2011 #30 Share 15 Μαρτίου 2011 Keep Walking................ I walk slowly, but I never walk backward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Μαρτίου 2011 #31 Share 15 Μαρτίου 2011 (edited) Νίκο καλές επιτυχίες Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 15 Μαρτίου 2011 #32 Share 15 Μαρτίου 2011 Πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Μαρτίου 2011 #33 Share 15 Μαρτίου 2011 Μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 15 Μαρτίου 2011 #34 Share 15 Μαρτίου 2011 Και απο μένα πολλά συγχαρητήρια παρ΄ ότι δεν γνωριζόμαστε αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα post σου. Ελπίζω να υπάρξουν και άλλοι μιμητές γιατί το χόμπυ μας το αξίζει και φυσικά η ενασχόληση με τους δίσκους ακόμη περισσότερο. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 17 Μαρτίου 2011 #35 Share 17 Μαρτίου 2011 Συγχαρητηρια κι απο μενα Νίκο !!!! Παντα επιτυχίες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 17 Μαρτίου 2011 #36 Share 17 Μαρτίου 2011 (edited) μπραβο ρε νικο....παντα τετια!!!! κ'εις ανοτερα!!! Έγινε επεξεργασία 17 Μαρτίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 21 Μαρτίου 2011 #37 Share 21 Μαρτίου 2011 Συγχαρητήρια κι απο μένα Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 22 Μαρτίου 2011 #38 Share 22 Μαρτίου 2011 Και ξανα σας ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος