Jump to content

Αφου δεν παινευεις το σπιτι σου............

Δίας

Recommended Posts

Πολυ καλη κινηση απο τους φιλους Ιταλους.................

http://www.discusclub.net/2011/03/un-sole-...odello-dautore/

Γεια σου Νικολαε................. :D:(

Μπράβο ρε Νίκο :(

Νίκο τα σέβη μου! :(

Τα σεβη μου............. :(

Συγχαρητηρια φιλε και σε εσενα αλλα και στους ιταλους συνχομπιστες......... :(:D:D

Συγχαρητηρια φιλε και σε εσενα αλλα και στους ιταλους συνχομπιστες......... :(:D:D

Καποιοι αντιλαμβανονται το χομπυ..............................σαν χομπυ!!!!!!!

Όμορφα πράγματα !!! Χαίρεται κανείς να τα βλέπει !

πολύ όμορφες εικόνες! Μπράβο και από εμένα!

Πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο για την τρέλα του με τους Δίσκους.

Η συνέντευξη παρουσιάζει επίσης πολύ ενδιαφέρον. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει Ιταλικά ας κάνει μια μετάφραση να την διαβάσουν όλοι.

:(

Μπράβο Νικόλα :(:D

Η συνέντευξη παρουσιάζει επίσης πολύ ενδιαφέρον. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει Ιταλικά ας κάνει μια μετάφραση να την διαβάσουν όλοι.

Oχι μονο για τη δεδομενη τρελα του,αλλα και για τις τρελες φωτογραφιες του :D

Επικοινονισα με το Νικο και με ενημερωσε πως μεσα στις επομενες μερες θα εχει αναρτιθει και στα αγγλικα η συνεντευξη στο Ιταλικο site....Οποτε περιμενουμε τους Ιταλους συνχομπιστες με ενδιαφερον...... :D

Επικοινονισα με το Νικο και με ενημερωσε πως μεσα στις επομενες μερες θα εχει αναρτιθει και στα αγγλικα η συνεντευξη στο Ιταλικο site....Οποτε περιμενουμε τους Ιταλους συνχομπιστες με ενδιαφερον...... :D

Θα κανουν δευτερη καλη κινηση δηλαδη οι Ιταλοι Κιμωνα; :(

Θα κανουν δευτερη καλη κινηση δηλαδη οι Ιταλοι Κιμωνα; :(

Ναι φιλε Στρατο....περιμενουμε την αγγλικη μεταφραση γιατι απ οτι πληροφοριθηκα εχει πολυ ενδιαφερον....Επισης εχουν κανει καποιες πολυ ωραιες κινησεις Γερμανικα,Αγγλικα και Ολλανδικα forum με δισκους στο προσωπο του Νικου....Ελπιζω καποια στιγμη να μας τα κοινοποιησει ο ιδιος....Εγω τα εχω δει προσωπικα στο σπιτι του ........ :D

Ναι φιλε Στρατο....περιμενουμε την αγγλικη μεταφραση γιατι απ οτι πληροφοριθηκα εχει πολυ ενδιαφερον....Επισης εχουν κανει καποιες πολυ ωραιες κινησεις Γερμανικα,Αγγλικα και Ολλανδικα forum με δισκους στο προσωπο του Νικου....Ελπιζω καποια στιγμη να μας τα κοινοποιησει ο ιδιος....Εγω τα εχω δει προσωπικα στο σπιτι του ........ :D

Αγορινα τα ξερω,κι οταν τα δω δημοσιευμενα θα τα ποσταρω,ωστε να χαρουν ολοι οι φιλοι,και του χομπυ,αλλα και του Νικου. :(

Εγω παντως με τετοια αναγνωριση απο εξω για τη μουρλα στο χομπυ θα ειχα σηκωσει τουπε και θα ειχα γινει ψηλομυτης :D

:D:D:hysterical:

Αγορινα τα ξερω,κι οταν τα δω δημοσιευμενα θα τα ποσταρω,ωστε να χαρουν ολοι οι φιλοι,και του χομπυ,αλλα και του Νικου. :D

Εγω παντως με τετοια αναγνωριση απο εξω για τη μουρλα στο χομπυ θα ειχα σηκωσει τουπε και θα ειχα γινει ψηλομυτης :hysterical:

:D:D:P

Κι ομως ουτε τουμπε εχει σηκωσει ουτε μυτη....Ισα ισα που οποτε τον εχω χρειαστει,οτι ωρα και να ειναι αυτος ειναι παρον για να βοηθησει...και τον ευχαριστω που ειναι τετοιος φιλος και μου μεταδιδει τις γνωσεις του....

:(:D:D

Σιγά το πράγμα. Ασχολήθηκαν με έναν τύπο που έχει μεγάλη αγάπη για τους δίσκους και πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και πολλές ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ αναπαραγωγές. :(:D:D

Σιγά το πράγμα. Ασχολήθηκαν με έναν τύπο που έχει μεγάλη αγάπη για τους δίσκους και πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και πολλές ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ αναπαραγωγές. :(:D:D

Σιγα το κατορθωμα...Ολοι το κανουμε αυτο.... :D:hysterical::D:D:P:thumbup::hysterical:

Σιγα το κατορθωμα...Ολοι το κανουμε αυτο.... :(:D:D:D:hysterical::D:D

Τι ολοι........οι μισοι :P:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...