Δημήτρηςiron 14 Μαρτίου 2011 #1 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ο Δημήτρης από Λάρισα και ομολογώ ότι δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος σε forum και δεν ξέρω καθόλου πώς λειτουργεί. Όσον αφορά τα ενυδρεία έχω εδώ και χρόνια ενυδερεία γλυκού νερού και τώρα έφτιαξα το πρώτο μου θαλασσινό. Τα ενυδρεία μου του γλυκού νερού πριν φτάσουν στη σημερινή τους μορφή θα μπορούσαν να γίνουν τέλεια ντοκιμαντέρ για το National Geographic καθώς όσο καλές οδηγείες και να σου δώσουν τα pet shop ποτέ δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τα δολοφονικά ένστικτα των ψαριών, ακόμη και των πιο ήμερων. Το θαλασσινό μου πάει αρκετά καλά εκτός από την ανεμώνη η οποία δεν απλώνεται πλήρως και δεν έχει φάει καθόλου. Πώς μπορώ να ζητήσω από το forum βοήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Μαρτίου 2011 #2 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα. Το φόρουμ είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ανάλογα με το περιεχόμενο των συζητήσεων που διεξάγονται σε αυτές. Οπότε, όταν θες να διαβάσεις ή να ρωτήσεις κάτι, βρίσκεις την κατάλληλη κατηγορία και εκεί ανοίγεις ένα θέμα. Για το θαλασσινό θα πας εδώ και για το γλυκό εδώ. Και πάλι καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 14 Μαρτίου 2011 #3 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλώς ήλθες και από εμένα. Αν χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης του AquaZone θα διαπιστώσεις ότι πολλές από τις απορίες σου θα υπάρχουν ήδη απαντημένες, έτσι μπορείς να γλυτώσεις χρόνο. Αν ωστόσο χρειαστείς οτιδήποτε μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και που σου έδειξε ο Κωστής πιο πάνω. Μπορείς να παρουσιάσεις τα ενυδρεία σου (γλυκού & αλμυρού νερού) για αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Μαρτίου 2011 #4 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλως όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Μαρτίου 2011 #5 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts