antigoni 14 Μαρτίου 2011 #1 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλημέρα Είμαι καινούρια εδώ και συγνώμη αν κάνω λάθη....! Από τα Χριστούγεννα ξεκινήσαμε ένα ενυδρείο για πρώτη φορά στη ζωή μας και έχουμε λίγο πελαγώσει Τα ψαράκια που έχουμε είναι : 7 guppy (2 αρσενικά και 5 θηλυκά) 6 corydoras 7 τetras 1 pleco και 3 άλλα που δε θυμάμαι το όνομα Το ενυδρείο έχει χωρητικότητα 220 λίτρα. Μέσα του έχουμε έναν αμφορέα που ανεβάζει το pH και ένα ξύλο που κατεβάζει το ph ....(όπως καταλαβαίνετε είμαι λίγο ως πολύ ασχέτη αλλά θα γίνω πολύ καλή αν κάποιος μου μάθει τι γίνεται μέσα σε ένα ενυδρείο...) Επίσης, έχουμε βάλει 2 πλαστικά φυτά χαλίκι στον πάτο. Η ερώτησή μου (για σήμερα...) είναι η εξής: Τι σκληρότητα πρέπει να έχει το νερό (αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τιμές...). Μπόρεσα να μετρήσω Kh 7 και Ph 7,5 ενώ για το Gh έχω το τεστ tropic Marin το οποίο όμως δεν μπορώ να καταλάβω πώς το χρησιμοποιούν !!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια και τη φιλοξενία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Μαρτίου 2011 #2 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antigoni 14 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 14 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Καλώς σας βρήκα! Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθη στη δημοσίευσή μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 14 Μαρτίου 2011 #4 Share 14 Μαρτίου 2011 Kαλως ηλθες Αντιγονη,καλη διαμονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Μαρτίου 2011 #5 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλή σου μέρα Αντιγόνη!! Καλώς ήρθες στο ΑΖ !! Επειδή τα θέματα στην κατηγορία Καλώς ήρθατε μετά από κάποιες ημέρες κλειδώνουν και σκοπός τους είναι ένα καλωσόρισμα και μια σύντομη παρουσίαση, άνοιξε ένα νέο θέμα στην κατηγορία Γενικά περί γλυκού νερού να γίνει εκεί η κουβέντα για τις απορίες σου. Και πάλι καλώς μας βρήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antigoni 14 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 14 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Σ' ευχαριστώ Theodor! Θα πάω εκεί για τις ερωτήσεις μου και ο θεός βοηθός Ἠδη έχω ξεκινήσει το διάβασμα διαφόρων θεμάτων που έχουν δημοσιευτεί και είμαι έκπληκτη με την ποικιλία των θεμάτων που βρίσκω!! Νομίζω ότι το forum είναι πολύ ενδιαφέρον και φιλόξενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Μαρτίου 2011 #7 Share 14 Μαρτίου 2011 Για διάβασμα, οπλίσου με καφέ και υπομονή και ξεκίνα αν θέλεις από εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Φυσικά για ότι απορία έχεις ρωτάς στην αντίστοιχη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Μαρτίου 2011 #8 Share 14 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Μαρτίου 2011 #9 Share 14 Μαρτίου 2011 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Μαρτίου 2011 #10 Share 14 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts