cosmic 30 Μαρτίου 2011 #26 Share 30 Μαρτίου 2011 για να μην παρεξηγουμαστε, αν δειτε εγραψα για τα ανεπιθυμητα καβουρια να το κανει! Τωρα για το πως θα τα ξεχωρισει ενα μη-εμπειρο στα θαλασσινα μελος???? Ε για αυτο υπαρχουν και οι παλιοτεροι και με εμπειριες στο φορουμ να βοηθησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 14 Απριλίου 2011 Author #27 Share 14 Απριλίου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου! Μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες έκανα τις πρώτες μετρήσεις με τα υγρά τεστ της Tropic Marine. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Ph: 8.2 Alkalinity: 10 NO2: 0 NO3: 50 NH3-NH4: 0 Πως τα βλέπετε? Πάμε καλά? Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να βάλω τίποτα μέσα στο reefaki? η ακόμα αναμονή? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Απριλίου 2011 #28 Share 14 Απριλίου 2011 Το ενυδρειακι σου ειναι αρκετα μικρο και επομενως μια γεναια αλλαγη νερου αρκετα ευκολη. Καντην τωρα για να πεσουν αρκετα τα ΝΟ3. Ταιζεις καθολου?Αν ριξεις τροφη μεσα και μετρησεις μετα απο μια μερα τι αμμωνια και ΝΟ2 μετρας? Αν παραμενουν 0 συνεχως βαλε κανενα σαλιγκαρακι ή εριμητη για αρχη. Επισης μετρα και το CA Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 14 Απριλίου 2011 Author #29 Share 14 Απριλίου 2011 Οκ θα προχωρήσω σε αλλαγή νερού και θα ξανα ενημερώσω Δεν ρίχνω καθόλου τροφή..αφού πέρα από τον βράχο δεν υπάρχει κάτι άλλο...μόνο 2 μικροσκοπικά καβουράκια και τώρα τελευταία και αυτό: το οποίο δεν ξέρω και τι είναι... Λες να βάλω κάποιο σαλιγκαράκι ή εριμήτη μετά την αλλαγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 2 Μαίου 2011 Author #30 Share 2 Μαίου 2011 Καλησπέρα! Μετά από 2 μήνες στρώσιμο και μια αλλαγή στην διάταξη το reefάκι έχει την ακόλουθη μορφή: Έχει αναπτυχθεί πάνω στους βράχους κάποια βιολογία μιας και είναι γεμάτοι με κάτι τριχίδια παντού. Επιπλέον, έχουν αναπτυχθεί και κάποιοι άλλοι οργανισμοί που δεν ξέρω τι είναι...: Παίζουν και 2 καβουράκια. Το παρακάτω και ένα μαύρο: Από τιμές είμαι: Ph: 8.2 Kh: 10 No2: 0 No3: 15-30 Nh3/Nh4: 0 Σκέφτομαι σιγά-σιγά να βάλω τον πρώτο ζωντανό οργανισμό...έχετε κάποιο πρόταση για αυτά τα λίτρα? Ξέρω πως έχω περιορισμένες επιλογές... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Μαίου 2011 #31 Share 2 Μαίου 2011 Αλλαγη νερου ποτε εκανες; Εγω θα εκανα αλλη μια να πεσουν πιο χαμηλα τα νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Μαίου 2011 #32 Share 2 Μαίου 2011 Επισης ο οργανισμος στην τελευταια φωτο ειναι απταισια,και πρεπει να εκτελεστει στα δεκα βηματα τωρα που ειναι νωρις. Κανε μια αναζητηση σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 3 Μαίου 2011 #33 Share 3 Μαίου 2011 Και πριν τιν αιπτασια εχεις ενα zoanthus κοραλακι,ενω το κιτρινο στο κατω μερος του βραχου ειναι σφουγγαρι. Και τα δυο ειναι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος