dsidir 13 Μαρτίου 2011 #1 Share 13 Μαρτίου 2011 Προσφάτα ξεφορτώθηκα δύο stenopus που είχα αν και μου άρεσαν πολύ για να βάλω καθαρίστριες debelius και amboinensis. Προς το παρών έβαλα μόνο μια lysmata debelius giaτί μόνο αυτή βρήκα. Είχε να εμφανιστεί 2 μέρες, ήταν κρυμένη στο βράχο. Ένα βράδυ την τσάκωσα να καθαρίζει το blue tang μου, και σήμερα που έβαλα το χέρι μέσα να μετακινήσω ένα βραχάκι , τσουπ ξετρυπώνει και αρχίζει να μου ξύνει τα δάκτυλα. Προτόγνωρη εμπειρία για εμένα .... όση ώρα είχα το χέρι μέσα το ακολουθούσε. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν και το είχα διαβάσει μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregoris 18 Μαρτίου 2011 #2 Share 18 Μαρτίου 2011 (edited) Προσεχε τι ψαρακια θα βαλεις στο ενυδρειο γιατι πρεπει να βαλεις λιγα και καλο ειναι να βαλεις πολυ καλα για να μην το μετανιωσεις αργοτερα,οι δυνατοτητες του ενυδρειου σου ειναι για λιγα ψαρια για να μην εχεις προβληματα αργοτερα,Tang ειναι μεγαλα για το ενυδρειο σου αν και ειναι πολυ χρησιμα γιατι καθαριζουν τις αλγες,χρειαζονται τουλαχιστο300-400 λιτρα για να αισθανονται καλα.αλλωστε στα ρεεφ ενυδρεια πρωτο λογο εχουν τα ασπονδηλα. Γρηγορης απο Κατερινη,φιλε Κατερινιωτη. Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2011 - Gregoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 18 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 18 Μαρτίου 2011 Γρηγόρη καλησπέρα, Δεν έχω πολλά ψάρια, μόνον 4 αυτή τη στιγμή. Τα tang θα τα αποχωριστώ όταν γίνουν παντόφλες. Προς το παρών επειδή τα πήρα σε μικρό μέγεοθος μια χαρά τους είναι τα 230 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregoris 21 Μαρτίου 2011 #4 Share 21 Μαρτίου 2011 (edited) Το ενυδρειο σου θα γινει σουπερ,αλλα θελει υπομονη και προσοχη στα κοραλια που θα στοκαρεις,καλυτερα να τα παρεις απο χομπιστες και οχι απο μαγαζια,οσα κοραλια πηρα απο φιλους ηταν πολυ καλα με ωραια χρωματα και υγιεστατα,προσφατα εβαλα 8 φραγκακια sps απο φιλο στην θεσσαλονικη και αναπτυσσονται τελεια με φοβερα χρωματα,πιστευω σε λιγους μηνες να γινουν φανταστικα και να κανω δικα μου φραγκακια να σου δωσω. Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2011 - Gregoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος