akkornteon 13 Μαρτίου 2011 #1 Share 13 Μαρτίου 2011 http://vraseryzi.com/eyefretikos-odigos/ Εντάξει, υπάρχει και αντιολισθητικός γιος (ο γράφων) με έχει βάλλει και εμένα ο πατέρας μου να το κάνουμε αυτό για να βγούμε από λάσπες με ένα παλιό αθάνατο golf του '77! Είχα κάτσει μαζί με την αδελφή μου πάνω στο καπό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 13 Μαρτίου 2011 #2 Share 13 Μαρτίου 2011 http://vraseryzi.com/eyefretikos-odigos/ Εντάξει, υπάρχει και αντιολισθητικός γιος (ο γράφων) με έχει βάλλει και εμένα ο πατέρας μου να το κάνουμε αυτό για να βγούμε από λάσπες με ένα παλιό αθάνατο golf του '77! Είχα κάτσει μαζί με την αδελφή μου πάνω στο καπό... πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Μαρτίου 2011 #3 Share 13 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 13 Μαρτίου 2011 #4 Share 13 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 13 Μαρτίου 2011 #5 Share 13 Μαρτίου 2011 Tο έχω κάνει και εγώ για να βγούμε απο λάσπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Μαρτίου 2011 #6 Share 13 Μαρτίου 2011 Να υποθέσω πως όσο πιο χοντρή η σύζυγος τόσο το καλύτερο, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαρτίου 2011 #7 Share 13 Μαρτίου 2011 Αφου δεν την περασε απο πανω,κοροιδο πιαστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 13 Μαρτίου 2011 #8 Share 13 Μαρτίου 2011 Κι αιντε αυτο ειναι νορμαλ( ) θα ελεγα....φανταζεστε κανεναν αντρα στο καπο και τη γυναικα στο τιμονι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Μαρτίου 2011 #9 Share 13 Μαρτίου 2011 καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 13 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 13 Μαρτίου 2011 Να υποθέσω πως όσο πιο χοντρή η σύζυγος τόσο το καλύτερο, έτσι? εννοείται! Κορίτσια, έρχεται κακοκαιρία, φάτε!! Τέρμα οι δίαιτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 13 Μαρτίου 2011 #11 Share 13 Μαρτίου 2011 το καλύτερο είναι στη θέση της γυναίκας να βάλεις την πεθερά και να έχει ακόμα πιο πολύ κρύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Μαρτίου 2011 #12 Share 13 Μαρτίου 2011 Κι αιντε αυτο ειναι νορμαλ( ) θα ελεγα....φανταζεστε κανεναν αντρα στο καπο και τη γυναικα στο τιμονι? γυναικα στο τιμονι ο Χαρος που ζυγωνει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος