Freeman 12 Μαρτίου 2011 #1 Share 12 Μαρτίου 2011 Σήμερα το πρώι στο Ζάννειο έγραψα κι εγώ Τα θέματα ήταν αρκετά ψαγμένα και ξέφευγαν απο την ύλη του σχολείου Ηταν μια καλή εμπειρία Θέματα και απαντήσεις http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments...yk_2011_sol.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Μαρτίου 2011 #2 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλή επιτυχία, αν και μόνο η συμμετοχή είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 12 Μαρτίου 2011 #3 Share 12 Μαρτίου 2011 kaliepituxia aderfe! einai onyws duskola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Μαρτίου 2011 #4 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλή επιτυχία και από μένα Ήταν θέματα μόνο για παιδιά Γ'Λυκείου ή είχε κάποιο εύρος ηλικιών? Διάβασα λίγο τα θέματα και είδα ένα ενδιαφέρον. Ίσως κι εγώ που είμαι λίίίίίίίίγο μεγαλύτερο παιδί να προσπαθήσω να τα λύσω να δω τι θυμάμαι από Α'Δέσμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Μαρτίου 2011 #5 Share 12 Μαρτίου 2011 kaliepituxia aderfe! einai onyws duskola! Φίλε Κώστα γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλή επιτυχία και από μένα Ήταν θέματα μόνο για παιδιά Γ'Λυκείου ή είχε κάποιο εύρος ηλικιών? Διάβασα λίγο τα θέματα και είδα ένα ενδιαφέρον. Ίσως κι εγώ που είμαι λίίίίίίίίγο μεγαλύτερο παιδί να προσπαθήσω να τα λύσω να δω τι θυμάμαι από Α'Δέσμη Καθε τάξη είχε ξεχωριστά θέματα A' B' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος