christos k 12 Μαρτίου 2011 #1 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλημέρα παιδιά..σκέφτομαι να χαρίσω λίγα guppies σε ένα πολύ καλο μου γείτονα αλλα το παιδί έχει μονο goldfish bowl , η απορία μου είναι αν μπορούν τα guppies να ζήσουν χωρίς αντλία αέρα και χωρίς φίλτρο νερού.Του είπα πως μια αλλαγή 25% του νερού κάθε βδομάδα θα είναι ένταξει ,εξάλλου 2 ψαράκια θα είναι. Έχετε ακούσει ποτε εσείς αν είναι ok? το μέγεθος τις κούπας είναι περίπου το άνοιγμα 30cm και ο βυθός κλίνη σε 20cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Μαρτίου 2011 #2 Share 12 Μαρτίου 2011 (edited) Τα παντα μπορουν να ζησουν παντου. Το ερωτημα ειναι ποσο και πως. Ο ορος goldfish bowl ειναι αδοκιμος. Οι γυαλες σε προηγμενες πολιτιστικα χωρες εχουν απαγορευτει. Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2011 Τα παντα μπορουν να ζησουν παντου. Το ερωτημα ειναι ποσο και πως. Η λεξη goldfish bowl ειναι αδοκιμη. Οι γυαλες σε προηγμενες χωρες εχουν απαγορευτει. Kατάλαβα...άρα εσύ με λίγα λόγια είσαι εναντίον τον χρυσόψαρον σε γυάλες ,μονομάχους,guppies και τα λοιπά.. ούτε σε μένα μου αρέσει να βλέπω ζωές τόσο στριμωγμένες..αλλα και αυτός είναι παραπάνω ο λόγος που δεν θέλω να έχω τα guppies μου το ένα να κτυπιέται πάνω στο άλλο στην 60ara μου."γιαυτο" ρώτησα..Να ξέρω για να αρχίσω να δίνο και σε άτομα που δεν έχουν ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Μαρτίου 2011 #4 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλο θα ηταν να αποφευγονται οι γυαλες μιας και δεν προσφερουν αλλα δυστυχως ουτε καν προσεγγιζουν ενα βιωσιμο επιπεδο για τα ψαρακια μας... Στο θεμα μας τωρα,αν ηδη βρισκονται τα ψαρακια στη γυαλα θα πρεπει οι αλλαγες νερου να γινονται πιο συχνα ανα 2-3 μερες,ενα αεροφιλτρο τουλαχιστον για να κυκλοφορει το νερο και με καποιο τροπο να μην πεφτει χαμηλα η θερμοκρασια για τι μιλαμε για τροπικα ψαρακια.... Θα ηταν ευχης εργο να μετακομισουν σε ενα ενυδρειακι εστω μικρο(υπαρχουν πλεον πολυ οικονομικες λυσεις στην αγορα) που θα τους εξασφαλισει μια καλη φιλτρανση και σωστη θερμοκρασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλο θα ηταν να αποφευγονται οι γυαλες μιας και δεν προσφερουν αλλα δυστυχως ουτε καν προσεγγιζουν ενα βιωσιμο επιπεδο για τα ψαρακια μας... Στο θεμα μας τωρα,αν ηδη βρισκονται τα ψαρακια στη γυαλα θα πρεπει οι αλλαγες νερου να γινονται πιο συχνα ανα 2-3 μερες,ενα αεροφιλτρο τουλαχιστον για να κυκλοφορει το νερο και με καποιο τροπο να μην πεφτει χαμηλα η θερμοκρασια για τι μιλαμε για τροπικα ψαρακια.... Θα ηταν ευχης εργο να μετακομισουν σε ενα ενυδρειακι εστω μικρο(υπαρχουν πλεον πολυ οικονομικες λυσεις στην αγορα) που θα τους εξασφαλισει μια καλη φιλτρανση και σωστη θερμοκρασια... θα του προτείνω για "ενιδριακι"..δίκαιο εxεις ,έχει φτηνές λύσης από όσο πρόσεξα και εγώ να σε καλα. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος