karrot 11 Μαρτίου 2011 #1 Share 11 Μαρτίου 2011 είδα κάτι video(μέχρι και δίνη έκανε ) και έχω πάθει πλάκα δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν άμα είχαμε εμείς ένα τέτοιο σεισμό.....αλήθεια στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας όσοι είχατε ενυδρεία τότε τι έγινε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Μαρτίου 2011 #2 Share 11 Μαρτίου 2011 είδα κάτι video(μέχρι και δίνη έκανε ) και έχω πάθει πλάκα δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν άμα είχαμε εμείς ένα τέτοιο σεισμό.....αλήθεια στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας όσοι είχατε ενυδρεία τότε τι έγινε ? μπερδεψες τους αριθμους ειναι 8,9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2011 σιγά την διαφορά που κολλάς μωρέ λεπτομέρειες Στην Ελλάδα τα ίδια αποτελέσματα θα έχει ας διορθώσει κάποιος και στον τίτλο και την λέξη Ιαπωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Μαρτίου 2011 #4 Share 11 Μαρτίου 2011 Το 2012 πλησιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 11 Μαρτίου 2011 (edited) Το 2012 πλησιάζει Κάτι ξέρουν οι αρχαίοι πολιτισμοί Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαρτίου 2011 #6 Share 11 Μαρτίου 2011 είδα κάτι video(μέχρι και δίνη έκανε ) και έχω πάθει πλάκα δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν άμα είχαμε εμείς ένα τέτοιο σεισμό.....αλήθεια στον μεγάλο σεισμό της Αθήνας όσοι είχατε ενυδρεία τότε τι έγινε ? πρωτα απο ολα αυτος που σε σεισμο κοιταξει το ενυδρειο και δεν κοιταξει την οικογενεια του θα ειναι αξιος της μοιρας του !!!! επειδη ειμαστε αρπακολες ( κατασκευαστες , οικοδομοι και λοιποι ) εαν γινει αλλος ενας σαν το σεισμο του 99 θα πεσουν τα υπολοιπα σπιτια που δεν πεσανε τοτε .... αρα μην ψαχνουμε να δουμε τι θα γινει στα 8.9 Οταν βγαινοντας πριν απο λιγο στον Αλφα ο καθηγητης σεισμολογιας Τσελεντης και σου λεει οτι στα 8.9 δεν θα υπαρχει Ελλαδα απο εκει και περα εμενα με καλυπτει σαν απαντηση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Μαρτίου 2011 #7 Share 11 Μαρτίου 2011 (edited) πρωτα απο ολα αυτος που σε σεισμο κοιταξει το ενυδρειο και δεν κοιταξει την οικογενεια του θα ειναι αξιος της μοιρας του !!!! επειδη ειμαστε αρπακολες ( κατασκευαστες , οικοδομοι και λοιποι ) εαν γινει αλλος ενας σαν το σεισμο του 99 θα πεσουν τα υπολοιπα σπιτια που δεν πεσανε τοτε .... αρα μην ψαχνουμε να δουμε τι θα γινει στα 8.9 Οταν βγαινοντας πριν απο λιγο στον Αλφα ο καθηγητης σεισμολογιας Τσελεντης και σου λεει οτι στα 8.9 δεν θα υπαρχει Ελλαδα απο εκει και περα εμενα με καλυπτει σαν απαντηση ..... οταν γινει κατι τετοιο θα ακουστει ενα HALLELUJAH Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2011 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαρτίου 2011 #8 Share 16 Μαρτίου 2011 Τελικά το φαινόμενο παίρνει τραγικές διαστάσεις και δυστυχώς και οικολογικές. Από τη μία περνάει από το μυαλό μου το "καλά να πάθουν" καθότι το φαινόμενο του σεισμού μόνο τυχαίο δεν είναι στην Ιαπωνία αφού βρίσκεται μεταξύ τεσσάρων τεκτονικών πλακών. Από την άλλη η ανθρωπιστική και οικολογική μου συνείδηση μου προκαλεί θλίψη γι'αυτή την καταστροφή... Πραγματικά πολύ κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2011 #9 Share 16 Μαρτίου 2011 Εμενα το μονο που με ανησυχει είναι το domino που θα ακολουθησει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 16 Μαρτίου 2011 #10 Share 16 Μαρτίου 2011 Μέρος 1ο Μέρος 2ο Απλά σύρεται το ποντίκι πάνω από τις εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Μαρτίου 2011 #11 Share 20 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Μαρτίου 2011 #12 Share 20 Μαρτίου 2011 φοβερο θεαμα τι παθανε οι ανθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank 20 Μαρτίου 2011 #13 Share 20 Μαρτίου 2011 Δείτε και Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Μαρτίου 2011 #14 Share 27 Μαρτίου 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος