ΚΟΥΜΑΝ 6 Απριλίου 2011 #26 Share 6 Απριλίου 2011 αχχχχχχχχχ φανταστηκες αυτες οι λιμνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Απριλίου 2011 #27 Share 18 Απριλίου 2011 γνωριζουμε τπτ απο τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 24 Απριλίου 2011 #28 Share 24 Απριλίου 2011 συγχαρητηρια παιδια,,,πολυ καλο σεμιναριο,,,μακαρι να ημουν εκει,,,ζηλευω,,!!ατιμη επαρχια,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 20 Ιουλίου 2011 #29 Share 20 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω μπει στην πρίζα για λιμνούλα... ζήλεψα με αυτά που είδα και διάβασα χώρο έχω άπλετο, όρεξη για σκάψιμο τρελή...( ) λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν (αλλά κάτι θα κάνουμε, οργασμός του DYI ) διάβασα όσο περισσότερο μπορούσα και έρχομαι το απόγευμα για περισσότερες live ερωτήσεις Θα γίνει μια λιμνούλα ΥΠΕΡΟΧΗ !!! (έχω φτιαχτεί με την ιδέα ) Υ.Γ.Θα φέρω και φωτογραφίες από το χώρο μου να δείτε και να με συμβουλεύσετε καταλήλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος