Jump to content

Καλως ήρθα κι εγω ο τελείως αρχάριος ενυδρειακά.

Recommended Posts

τα φώτα σας παρακαλώ.το ενυδρείο που θα κατασκευασθεί θα τοποθετηθεί επάνω σε τοίχο,μήκους 1,10,πλάτους 60 cm, ύψους 85 cm (εσωτερικό παράθυρο που καταργήθηκε),συνεπώς δεν θα έχει απο κάτω βάση για τα παρελκόμενα.

Κάποιος που θέλει να το κατασκευάσει μου πρότεινε γενικά και αόριστα ότι το πάχους του κρύσταλλου θα είναι 15 cm,φίλτρα κ.λ.π.στο πλάι του ενυδρείου. Φωτισμό με σπότ,στρώσιμο λευκό χαλικι ένα βράχο 50 κ΄ζωντανά φυτά που θ` αναπτύσοντε δύσκολα με 40 Αφρικανικές κιχλίδες.

Ιδέες και προτάσεις για την όλη κατασκευή του μου είναι απαραίτητες και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλως όρσες Δασκαλε. :D

Σε αυτη την ενοτητα θα σε καλωσορίσουμε απλα... για οτι αλλο θελεις να συζητησουμε ανοιξε θεμα στην κατάλληλη ενότητα.

Και πάλι καλως όρισες.

καλως ηρθες ...παντως γενικα μην ακους τι σου προτεινουν διαβασε και απεκτησε μονος σου κριση για τα θεματα αυτα ... γενικα 40 ψαρια για τα λιτρα σου ειναι παρα παρα παρα πολλα και οποιος στο ειπε το εκανε για να στα πουλησει...

:D

Καλωσόρισες συνονόματε ...

Από τι κατάλαβα θα κανεις κατασκευή ενυδρείου από την αρχή με από τον γυαλά μεχρι το στρώσιμο ( :D ) οπότε δίαβασε για θέματα κατασκευής εδώ και ανοιξε αντίστοιχο δικό σου θέμα για βοήθεια

τα φώτα σας παρακαλώ.το ενυδρείο που θα κατασκευασθεί θα τοποθετηθεί επάνω σε τοίχο,μήκους 1,10,πλάτους 60 cm, ύψους 85 cm (εσωτερικό παράθυρο που καταργήθηκε),συνεπώς δεν θα έχει απο κάτω βάση για τα παρελκόμενα.

Κάποιος που θέλει να το κατασκευάσει μου πρότεινε γενικά και αόριστα ότι το πάχους του κρύσταλλου θα είναι 15 cm,φίλτρα κ.λ.π.στο πλάι του ενυδρείου. Φωτισμό με σπότ,στρώσιμο λευκό χαλικι ένα βράχο 50 κ΄ζωντανά φυτά που θ` αναπτύσοντε δύσκολα με 40 Αφρικανικές κιχλίδες.

Ιδέες και προτάσεις για την όλη κατασκευή του μου είναι απαραίτητες και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλε καλωσόρισες. το υψως ειναι πολλυ και θα ειναι δύσκολο στο καθαρισμα :D

Καλώς όρισες!

Καλή αρχή!

Όταν ανοίξεις θέμα για την κατασκευή, βάλε και μια φωτό το σημείου που θα μπει.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...