grigoros 10 Μαρτίου 2011 #1 Share 10 Μαρτίου 2011 Θέλω να βάλω το Hemianthus callitrichoides σαν ''χαλί'' στο ενυδρείο μου, ποιές είναι τελικά οι ανάγκες του σε φως, μικρές ή μεγάλες; Πόσα watt φωτισμού χρειάζεται και υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο πρέπει να δώσω βάση για να αναπτυχθεί σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Μαρτίου 2011 #2 Share 13 Μαρτίου 2011 Θέλω να βάλω το Hemianthus callitrichoides σαν ''χαλί'' στο ενυδρείο μου, ποιές είναι τελικά οι ανάγκες του σε φως, μικρές ή μεγάλες; Πόσα watt φωτισμού χρειάζεται και υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο πρέπει να δώσω βάση για να αναπτυχθεί σωστά; Αυτο ισως σε βοηθησει.!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 15 Μαρτίου 2011 Το είδα αλλά οι απόψεις διίστανται, οι δικές μου συνθήκες είναι τώρα στα 80 watt φωτισμό στα 55cm ύψος, με λιπάσματα κάθε βδομάδα και συνεχόμενη παροχή CO2, εγώ τα παρηγγειλα πάντως και σε λίγο καιρό που θα μου τα φέρουν θα δείξει πως θα αναπτυχθει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 15 Μαρτίου 2011 #4 Share 15 Μαρτίου 2011 Το παρηγγειλες απο εκει που σου ειπα τελικα?Εγω εβαλα πειραματικα αλλα το λαθος μου ηταν οτι δε το φυτεψα καλα και τα ψαρακια το εχουν ψιλο διαλυσει.Παντως με τον μισο φωτισμο απο σενα και με μεγαλυτερο υψος δεν εχω δει κιτρινισμα φυλλων αλλα ουτε και αναπτυξη.Βεβαια φταιει οτι δε το χουν αφησει σε ησυχια και το βρισκω σχεδον καθε μερα στο φιλτρο.Πρεπει να παρεις αρκετη ποσοτητα παντως για να ξεκινησεις.Εγω πηρα ενα γλαστρακι μονο. Με τι θα το στειλουν;Θα φτασει σωο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 15 Μαρτίου 2011 Ναι απο εκεί έκανα την παραγγελία αλλά με νευρίασαν γιατί ενώ το φυτό είχε στα 4,25 τώρα το έχουν στο 6,75 και το θέμα είναι ότι τους έβαλα την προκαταβολή που μου ζήτησαν για να κλείσω την παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν email να μπω στο site και να δώσω την ποσότητα, ε μόλις είδα την καινούρια τιμή που έβαλαν πήδηξα και πρέπει να δώσω και 10 ευρώ μεταφορικά, με αυτή την τιμή τα έπαιρνα και απο εδώ και δεν θα πλήρωνα και μεταφορικά, απαράδεκτοι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 15 Μαρτίου 2011 #6 Share 15 Μαρτίου 2011 Ναι απο εκεί έκανα την παραγγελία αλλά με νευρίασαν γιατί ενώ το φυτό είχε στα 4,25 τώρα το έχουν στο 6,75 και το θέμα είναι ότι τους έβαλα την προκαταβολή που μου ζήτησαν για να κλείσω την παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν email να μπω στο site και να δώσω την ποσότητα, ε μόλις είδα την καινούρια τιμή που έβαλαν πήδηξα και πρέπει να δώσω και 10 ευρώ μεταφορικά, με αυτή την τιμή τα έπαιρνα και απο εδώ και δεν θα πλήρωνα και μεταφορικά, απαράδεκτοι!!!! Δε σου ειπα να συνενοηθουμε μαζι?Ηθελα και εγω καποια φυτακια. Πριν 1,5 χρονια εγω πληρωσα 5 ευρω μεταφορικα και εφερα απο το ιδιο μαγαζι ενυδρειο μαζι με βαση και 10 κιλα χαλικι συν κατι ψιλα. Οταν θα σου ρθουν πες μου σε τι κατασταση ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 15 Μαρτίου 2011 Περίμενα αλλά δεν μου έστειλες κανένα π.μ. τέλος πάντων, όταν θα έρθουν θα σε ενημερώσω για την κατάσταση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 18 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 18 Μαρτίου 2011 Σήμερα μου ήρθαν τα Hemianthus Callitrichoides απο το κατάστημα απο όπου τα παρήγγειλα, αν και τα χρυσοπλήρωσα χαλάλι, γιατί ήρθαν σε άριστη κατάσταση και σε πολύ καλή συσκευασία απο φελιζόλ, σε λίγο καιρό όταν θα απλώσουν θα ανεβάσω και φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος