wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 #1 Share 10 Μαρτίου 2011 (edited) Γεια σε ολους....ειμαι νεος στο θεμα "ενυδρειο" και θα ηθελα να σας παρουσιασω ενα απο τα ενυδρεια μου των 300lt που φιλοξενει αφρικανες.... (δεκτη βεβαια καθε παρατηρηση) Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2011 - wimaggelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 10 Μαρτίου 2011 #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 10 Μαρτίου 2011 #3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 10 Μαρτίου 2011 #4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 10 Μαρτίου 2011 #5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 10 Μαρτίου 2011 #6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 10 Μαρτίου 2011 #7 Share 10 Μαρτίου 2011 Αν θες κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου συμπληρωνοντας την φορμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 Καλωσορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 10 Μαρτίου 2011 #7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #9 Share 10 Μαρτίου 2011 #8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 10 Μαρτίου 2011 #10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 10 Μαρτίου 2011 (edited) #11 Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2011 - wimaggelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #12 Share 10 Μαρτίου 2011 (edited) #12 Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2011 - wimaggelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 10 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 10 Μαρτίου 2011 Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 1,30 x 40 x 60 Συνολικά Λίτρα:300 Sump (λίτρα): - Οργανισμοί: Φυτά: - Ψάρια: cichlids Άλλα είδη:Nimbochromis venustus Copadichromis mbenjii Protomelas taeniolatus k.a Διακοσμητικά υλικά Φόντο: μαυρο.. Πέτρες: Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά :ψευτικα φυτα Υπόστρωμα: 20 κιλά χαλαζιακή άμμος Βυθός:- Φωτισμός : 2 λάμπες t5 54w aqualine plant grow Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες με χρονοδιακόπτη Υποστήριξη οργανισμών :Αεραντλία , κυκλοφορητhς Φίλτρανση: FLUVAL 305 : Διατροφή:spirulina granulat Παράμετροι pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0,20 Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 °C Συντήρηση Αλλαγές νερού: 35% κάθε 30 μέρες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: αντιχλώριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Μαρτίου 2011 #14 Share 11 Μαρτίου 2011 Γεια σου φίλε μου! Εχεις ένα καλό ενυδρείο που κατά τη γνώμη μου μπορεί να βελτιωθεί. Αν αλλάξεις μερικά πραγματάκια θα βελτιωθεί και η όψη και η λειτουργικότητα. Κατ' αρχήν μάζεψε λίγο τις πέτρες για να μήν φαίνονται τεχνητά τοποθετημένες. Τα πλαστικά φυτά θα τα έβγαζα και θα το άφηνα έτσι ή θα έβαζα 2-3 βαλισνέριες. Τα ψάρια σου εκτός από τα Protomelas είναι σαρκοφάγα και καλό θα ήταν σιγά σιγά να τα διαχωρίσεις και να προμηθευτείς τις κατάλληλες τροφές. Αν κάνεις αυτά θα έχεις μεγάλη βελτίωση Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 11 Μαρτίου 2011 Author #15 Share 11 Μαρτίου 2011 Μ'αρεσει που ηθελα να αποφυγω και το στημενο οσο για τα ψαρια δεν ξερω ακριβος απο που προερχεται το καθε ενα... τα εχω πολυ καιρο, και τα εβαλα μαζι γιατι στα αλλα δυο ενυδρεια εχω μεσα παπαγαλοψαρα στο ενα και σεβερουμ στο αλλο...και αναγκαστικα φιλος τα κραταω εδω...αλλοι μου ειπαν να τα πεταξω.... τωρα για τα φυτα που μου ειπες....ειχα βαλει μεσα ανουμπιες....και τις εφαγαν... για να βαλω αλλες πρεπει να κανω 100 χλμ να παω και αλλα 100 για να γυρισω....εχουμε δυο πετ σοπ αλλα ειναι πρισσοτερο αποθηκες - φαρμακεια για σκυλοτροφες παρα πετ σοπ.... οποτε φιλε MIHALH καταλαβαινεις δυσκολα τα πραματα...το petcumulus να'ναι καλα.. ευχαριστω για τα σχολια φιλε μου ..κραταω τις παρατηρησεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 11 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 11 Μαρτίου 2011 Μ'αρεσει που ηθελα να αποφυγω και το στημενο οσο για τα ψαρια δεν ξερω ακριβος απο που προερχεται το καθε ενα... τα εχω πολυ καιρο, και τα εβαλα μαζι γιατι στα αλλα δυο ενυδρεια εχω μεσα παπαγαλοψαρα στο ενα και σεβερουμ στο αλλο...και αναγκαστικα φιλος τα κραταω εδω...αλλοι μου ειπαν να τα πεταξω.... τωρα για τα φυτα που μου ειπες....ειχα βαλει μεσα ανουμπιες....και τις εφαγαν... για να βαλω αλλες πρεπει να κανω 100 χλμ να παω και αλλα 100 για να γυρισω....εχουμε δυο πετ σοπ αλλα ειναι πρισσοτερο αποθηκες - φαρμακεια για σκυλοτροφες παρα πετ σοπ.... οποτε φιλε MIHALH καταλαβαινεις δυσκολα τα πραματα...το petcumulus να'ναι καλα.. ευχαριστω για τα σχολια φιλε μου ..κραταω τις παρατηρησεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2011 #17 Share 11 Μαρτίου 2011 Αγγελε μπραβο και απο μενα! τα ψαρια που γραφεις δεν ειναι αυτα που γραφεις... αυτα που εχεις ειναι αλλα ειδη.! βαλτους και καμια τροφουλα ακομη για πικιλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 11 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 11 Μαρτίου 2011 Αγγελε μπραβο και απο μενα! τα ψαρια που γραφεις δεν ειναι αυτα που γραφεις... αυτα που εχεις ειναι αλλα ειδη.! βαλτους και καμια τροφουλα ακομη για πικιλια! Γεια σου φιλε σακη...ναι ξερω οτι δεν ειναι αυτα...τα εγραψα προαιρετικα αφου δεν ξερω τι ειδος ειναι... επρεπε να βαλω (-) .....καλα θα ηταν να μπω στο διαγωνισμο αφρικανικου ενυδρειου να μας γελαει ο κοσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Μαρτίου 2011 #19 Share 11 Μαρτίου 2011 Αγγελε μπραβο και απο μενα! τα ψαρια που γραφεις δεν ειναι αυτα που γραφεις... αυτα που εχεις ειναι αλλα ειδη.! βαλτους και καμια τροφουλα ακομη για πικιλια! Οντως τώρα που τα βλέπω προσεκτικά +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimaggelos 11 Μαρτίου 2011 Author #20 Share 11 Μαρτίου 2011 Οντως τώρα που τα βλέπω προσεκτικά +1 να'σαι καλα φιλε μιχαλη.. ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts