giorgoskos 10 Μαρτίου 2011 #1 Share 10 Μαρτίου 2011 Με λένε Γιώργο , και σε αυτη την φάση μαθαίνω την λειτούργει του Portal , έχω "φάει" ειδή πύλες ώρες διαβάσματος, κυρίως παρουσιάσεων , έχω καταλάβει ειδή ότι όσα γνώριζα περί ενυδρείων πριν 16 χρόνια είναι για να τα διαγράψω τελείως από την μνήμη ( αν και είχα ένα ωραίο 80αρι με πλαστικά και πολλά και υγιή ψαράκια με πολλές γέννες τότε για 3 χρόνια που το είχα ) οπότε δηλώνω Αρχάριος . Σε αυτη την φάση έχω ένα ενυδρείο AQUAFASHION αν το λες ενυδρείο http://www.aquatlantis.com/uk-frame-produt...p?id_produto=78 το οποίο το "φορτώθηκα" (με τη καλή έννοια και για κάποιον άλλο λόγο ) με την βάση του σε χρώμα μαύρο-κόκκινο με ένα εσωτερικό φίλτρο WEIPRO TC-200 με ένα τελειωμένο μονομαχακι το οποίο πείρε τα πάνω του αμέσως .Βέβαια αφού ανακάλυψα το ΑΖ έγιναν όλα λάθος , αλλά ο κύριος πάει πολύ καλά και φαίνεται . Το όνομα του είναι "" γκαγκυ "" και το ονόμασε η 19 μηνών κόρη μου "γκαγκυ" σημαίνει δαγκώνει . Τέλος πάντων θα τα πούμε εν καιρώ μόλις κάνω και εγώ παρουσίαση αφού μάθω την λειτουργία του portal , και μια που γράφω πρώτη φορά ενώ διαβάζω μερικές μέρες τώρα αρκετά θέματα δεν "ανοίγουν" ενώ είμαι συνδεδεμένος !!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Μαρτίου 2011 #2 Share 10 Μαρτίου 2011 καλώς ήλθες στην παρέα φίλε Γιώργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 10 Μαρτίου 2011 #3 Share 10 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Μαρτίου 2011 #4 Share 10 Μαρτίου 2011 (edited) καλώς ήρθες Κάτι ξέρουν τα παιδιά και βγάζουν αυτά τα ονόματα Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 10 Μαρτίου 2011 #5 Share 10 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 10 Μαρτίου 2011 #6 Share 10 Μαρτίου 2011 Καλωςηρθες και απο μενα, χαιρετισματα στην μποχαλονησο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 10 Μαρτίου 2011 #7 Share 10 Μαρτίου 2011 Καλώς ήλθες και από εμένα, θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε αυτό το φόρουμ αφού η γνώση και η εμπειρία δεν λείπουν από τα μέλη μας. Όσον αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις άνοιξε ένα νέο thread και γίνε πιο συγκεκριμένος για να το αντιμετωπίσουμε Καλώς ήλθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 10 Μαρτίου 2011 #8 Share 10 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες! Άντε, οι νησιώτες να πληθαίνουμε! Καλό διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 10 Μαρτίου 2011 #9 Share 10 Μαρτίου 2011 καλος ηρθες στην παρεα μας συνονοματε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgoskos 10 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 10 Μαρτίου 2011 Καλώς ήλθες και από εμένα, θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε αυτό το φόρουμ αφού η γνώση και η εμπειρία δεν λείπουν από τα μέλη μας. Όσον αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις άνοιξε ένα νέο thread και γίνε πιο συγκεκριμένος για να το αντιμετωπίσουμε Καλώς ήλθες! Σας ευχαριστώ όλους , ξαναέκανα τα βήματα εγγραφής και είναι όλα οκ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 10 Μαρτίου 2011 #11 Share 10 Μαρτίου 2011 Καλώς όρισες Γιώργο και γκαγκυ Τα σπάει το ονομα που βρήκε η κορούλα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Μαρτίου 2011 #12 Share 11 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Μαρτίου 2011 #13 Share 11 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 11 Μαρτίου 2011 #14 Share 11 Μαρτίου 2011 Welcome!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 11 Μαρτίου 2011 #15 Share 11 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους , ξαναέκανα τα βήματα εγγραφής και είναι όλα οκ !! Tέλεια φίλε! Όλα μια χαρά λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Μαρτίου 2011 #16 Share 12 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια ! Εμένα η κόρη μου έβλεπε το ενυδρείο και έτρωγε το φαΐ της Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Μαρτίου 2011 #17 Share 12 Μαρτίου 2011 Ωραίο το "ενιδριακι"!! μοντέρνο!! σίγουρα ότι πρέπει για μονομάχο!! η για 2 χρυσόψαρα !! και όσο για το όνομα του ψαριού!? Ότι πρέπει !!! καλωσόρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Μαρτίου 2011 #18 Share 12 Μαρτίου 2011 Ωραίο το "ενιδριακι"!! μοντέρνο!! σίγουρα ότι πρέπει για μονομάχο!! η για 2 χρυσόψαρα !! και όσο για το όνομα του ψαριού!? Ότι πρέπει !!! καλωσόρισες Όχι για χρυσόψαρα Ο μονομάχος είναι άρχοντας μόνος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts