VITO 10 Μαρτίου 2011 #1 Share 10 Μαρτίου 2011 Στο 120 λιτρα οπου εχω γεννησε η γκαπυνα καμια 20 αρια ουριτσες. Το σκαλαρι αρχισε να τριβει τα πτερυγια του και τα περασε για βραδυνο σνακ, μιλαμε οτι εβαζα το χερι μεσα και το εσπρωχνα για να φυγει , πως και δεν με τσιμπησε απο την λυσσα του Η ουσια ειναι οτι εσωσα καμια 15 αρια ουριτσες και τις πηγα στο 25αρι μου (απο ΓιωργοGuppy). Εκει εχω γαριδες Red Cherrie και endlers. Λεω να περιμενω κανενα εναμιση μηνα για να τα παρω ξανα στο 120 λιτρα και οχι περισσοτερο για να μην υβριδισουν. Ειναι ασφαλες ο εναμιση μηνας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 10 Μαρτίου 2011 #2 Share 10 Μαρτίου 2011 καλύτερα να μένουν στο 25αρι μεχρι να μην χωράνε στο στωμα του σκαλαριου σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 10 Μαρτίου 2011 #3 Share 10 Μαρτίου 2011 (edited) guppy με σκαλάρια?Γενικά τα guppy αντέχουν σε μεγάλο εύρος τιμών αλλά προτιμούν το ελαφρά σκληρό νερό σαν το νερό της βρύσης μας.Τα σκαλάρια θέλουν όξινο νερό Τώρα τα gyppy από αυτά που έχω δει είναι ώριμα για αναπαραγωγή αρκετά πριν το τελικό τους μέγεθος.Τώρα μέρες δεν έχω προσέξει Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 10 Μαρτίου 2011 #4 Share 10 Μαρτίου 2011 Τα γκαπι μπορούν να αναπαραχθουν μετα τον 3ο μήνα τους οποτε είσαι ασφαλής. Τα σκαλάρια ομως, στα 120 λιτρα ειναι κρίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 11 Μαρτίου 2011 #5 Share 11 Μαρτίου 2011 Τα σκαλάρια ομως, στα 120 λιτρα ειναι κρίμα. και τα guppies στα 120L είναι παράδεισος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardinal 15 Μαρτίου 2011 #6 Share 15 Μαρτίου 2011 για να μην υβριδισουν. Συγγνώμη για το άσχετο της ερώτησης αλλά, τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 15 Μαρτίου 2011 #7 Share 15 Μαρτίου 2011 Μπορουν να ζευγαροσουν 2 διαφορετικα ψαρια, με αποτελεσμα να βγουν μωρα υβρίδια με προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsakos_12345 30 Μαρτίου 2011 #8 Share 30 Μαρτίου 2011 καλησπερα φιλε μου,εχω καποια εμπηρια οσο αφορα με τα guppies,αλλα και με τα σκαλαρια.και η γνωμη μου ειναι πως ο εναμιση μηνασ δεν θα ειναι αρκετος, περα απο αυτο οταν επιχειρσησεις να βαλεις στο 120αρη τα αλλα guppies θα ειναι στρεσαρισμενα και φοβησμενα και πιστευω πως το σκαλαρι θα προσπαθησει να τα τσιμπολογησει και καμοια ουριτσα λιγο.η γνωμη μου παντα,καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος