baggos777777 10 Μαρτίου 2011 #1 Share 10 Μαρτίου 2011 παιδια το ενυδρείο μου βρίσκεται σε μπαλκονοπορτα και παραθυρο αναμεσα,τα φυτα εχουν κανενα οφελος η να κλείνω της κουρτινες?ο ηλιος δεν χτυπάει καθολου μονο φως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 10 Μαρτίου 2011 #2 Share 10 Μαρτίου 2011 παιδια το ενυδρείο μου βρίσκεται σε μπαλκονοπορτα και παραθυρο αναμεσα,τα φυτα εχουν κανενα οφελος η να κλείνω της κουρτινες?ο ηλιος δεν χτυπάει καθολου μονο φως.. νομιζω πως το μελλον θα εχεις προβλημα με αλγες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 10 Μαρτίου 2011 να ρωτήσω και κατι αλλο αυριο περιμένω 2X54 sylvania Grolux εχω τωρα της 2Χ54Τ5 Arcadia Plant Pro και μια οστραμ875 θα την βγαλω την οστραμ και θα εχω δηλαδη 4Χ54W 2Χ Τ5 Arcadia Plant Pro 2X sylvania Grolux με ανακλαστήρες τι σειρα θα της βαλω? να θυμίσω το ενυδρειο ειναι 130-60-65 υψως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 10 Μαρτίου 2011 #4 Share 10 Μαρτίου 2011 Συνήθως όταν έχουμε διαφορετικές λάμπες τις βάζουμε εναλλάξ. Αν δεν χτυπάει το φως του ήλιου άμεσα το ενυδρείο νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με άλγες. Έχεις πολλά λίτρα στα οποία μπορείς να κάνεις θαύματα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 10 Μαρτίου 2011 Συνήθως όταν έχουμε διαφορετικές λάμπες τις βάζουμε εναλλάξ. Αν δεν χτυπάει το φως του ήλιου άμεσα το ενυδρείο νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με άλγες. Έχεις πολλά λίτρα στα οποία μπορείς να κάνεις θαύματα πάντως ευχαριστω φιλε το προβλιμα ειναι οτι δεν βρίσκω φυτα εδω στο ηρακλειο και εχω λιγα αν περισσεύουν σε καποιον να μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Μαρτίου 2011 #6 Share 10 Μαρτίου 2011 Γνώμη μου και εμπειρία μου, βάλε μπόλικα φυτά και θα δεις πόσο όμορφο θα γίνει το ενυδρείο από το φυσικό φως, αν τα φυτά είναι λίγα ίσως και να εμφανιστεί καμιά άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 10 Μαρτίου 2011 #7 Share 10 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλε το προβλιμα ειναι οτι δεν βρίσκω φυτα εδω στο ηρακλειο και εχω λιγα αν περισσεύουν σε καποιον να μου πει Άνοιξε μια αγγελία φίλε στην αντίστοιχη κατηγορία. Ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά στην Κρήτη που αχολούνται. Αν δεν βρεις θα κανονίσουμε καμιά αποστολή να γεμίσεις το θηρίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 10 Μαρτίου 2011 ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια οταν το γεμισω με φυτα θα κανω παρουσίαση του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος