stam15 9 Μαρτίου 2011 #1 Share 9 Μαρτίου 2011 καλησπερα! χθες εβαλα στο 20λιτρο νανο μου, εναν ερημιτη με μπλε ποδαρια κ ενα κλοουνακι μικρουλι! 1. ο ερημιτης τρωει κοραλινη ??(αυτο το ροζ πανω απ το βραχο..) μου κατεστρεψε ενα βραχακι..που ταν τιγκα στο ροζ...τωρα ειναι ασπρο... κ εβαλε χερι...(μαλλον δαγκανα...)και στα αλλα......τον εβγαλα..τον εχω σ ενα ποτηρι,μεχρι να μου δωσετε οδηγιες χρησης ερημιτη! 2.υπαρχει περιπτωση να ενοχλειτε το κλοουνακι απ τον αναδευτηρα?? μου φαινετε νευρικο..κ ειναι στο τζαμι κ ανεβοκατεβενει.... τι παιζει?? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam15 9 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 9 Μαρτίου 2011 τιποτα ε........ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 9 Μαρτίου 2011 #3 Share 9 Μαρτίου 2011 Καλησπερα φιλε μου απ'οτι ξερω οι μπλε μπλε ερημιτες τρωνε κοραλινη και οχι μονο μπορει να χτυπησουν και κοραλια (αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε). Γνωμη μου ειναι να τον βγαλεις και να βαλεις με κοκκινα ποδια που ειναι οι ποιο ηρεμοι, τους δουλευω εδω και δυο χρονια στα ενυδρεια μου χωρις προβλημα. Πες και λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου (μετρησεις, εξοπλισμο και φωτο) για να σε βοηθησουν οι ποιο εμπειροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος