losage 8 Μαρτίου 2011 #1 Share 8 Μαρτίου 2011 Καλησπερα!!!εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου στο οποιο θα θελα να βαλω guppies!!!!ψαχνοντας σε 3 4 μαγαζια δεν βρηκα πουθενα μεγαλη ποικιλια οπως βλεπω στο internet!!!!ξερει κανεις που μπορω να βρω?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 8 Μαρτίου 2011 #2 Share 8 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν πολλα άτομα εδώ στο φορουμ που θα μπορουσαν να σου τα χαρίσουν. Απλά λιγη υπομονή μέχρι να δεις καποια αγγελία κοντά στην περιοχη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Μαρτίου 2011 #3 Share 9 Μαρτίου 2011 Καλησπερα!!!εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου στο οποιο θα θελα να βαλω guppies!!!!ψαχνοντας σε 3 4 μαγαζια δεν βρηκα πουθενα μεγαλη ποικιλια οπως βλεπω στο internet!!!!ξερει κανεις που μπορω να βρω?????? Δεν ξέρω για ελλάδα αλλα το ίδιο συνβαίνει και εδώ στην κύπρο..Φυσικά τα πιο κινά που βλέπω στο petshop είναι σχεδόν όλα τα ίδια..Εγώ ψάχνω Solid χρώμα..μαύρο κόκκινο..κίτρινο..αλλα tpt! απόλυτος! υπάρχουν τόσες πολλές "διαστραβοσις" μεταξύ τους. που χάνεται το μονόχρωμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 9 Μαρτίου 2011 #4 Share 9 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω για ελλάδα αλλα το ίδιο συνβαίνει και εδώ στην κύπρο..Φυσικά τα πιο κινά που βλέπω στο petshop είναι σχεδόν όλα τα ίδια..Εγώ ψάχνω Solid χρώμα..μαύρο κόκκινο..κίτρινο..αλλα tpt! απόλυτος! υπάρχουν τόσες πολλές "διαστραβοσις" μεταξύ τους. που χάνεται το μονόχρωμο . και εγώ εδω στο Βόλο όλο πορτοκαλί έχουν, δεν μπορώ να βρω μπλε .... σκέφτομαι να δανειστώ ένα αρσενικό από ένα φίλο που έχει, αλλά και πάλι μπορεί να έχει σπέρμα από την προηγούμενη συνεύρεση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Μαρτίου 2011 #5 Share 9 Μαρτίου 2011 και εγώ εδω στο Βόλο όλο πορτοκαλί έχουν, δεν μπορώ να βρω μπλε .... σκέφτομαι να δανειστώ ένα αρσενικό από ένα φίλο που έχει, αλλά και πάλι μπορεί να έχει σπέρμα από την προηγούμενη συνεύρεση.... Θέλει κόπο και χρόνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος