leonnatos 8 Μαρτίου 2011 #1 Share 8 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Μετά από απαίτηση της μικρούλας κόρης μου και για να την ευχαριστήσω, της αγόρασα ένα χρυσόψαρο κάνοντας όλα τα εγκλήματα που μπορεί να κάνει ένας αρχάριος. Βλέποντάς το να μαραζώνει, μπήκα στο ίντερνετ να ρίξω μια ματιά για τα χρυσόψαρα και άνοιξε μπροστά μου ένας καινούριος κόσμος. Ευτυχώς που ανακάλυψα γρήγορα το ίντερνετ γιατί το ψαράκι μας ένα commet sarasa διαβίει την 4η εβδομάδα στην οικογένειά μας και το γλυτώσαμε από δύο ασθένειες ΄΄δυσκοιλιότητα΄΄και ΄΄Swim Bladder΄΄ μάλον εξαιτίας της δυσκοιλιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα την εγγραφή μου στο forum, για να ρίξω πολύ-πολύ διάβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 8 Μαρτίου 2011 #2 Share 8 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 8 Μαρτίου 2011 #3 Share 8 Μαρτίου 2011 (edited) στο Aquazone!! Καλή περιήγηση στις σελίδες του. Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2011 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 8 Μαρτίου 2011 #4 Share 8 Μαρτίου 2011 Καλώς ήλθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Μαρτίου 2011 #5 Share 8 Μαρτίου 2011 Καλως ηρθες. Καλο διαβασμα.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Μαρτίου 2011 #6 Share 8 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαρτίου 2011 #7 Share 8 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts